Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


ΓΙΑΤΙ 5 ΨΩΜΙΑ & 2 ΨΑΡΙΑ;

Στο θαύμα του πολλαπλασιασμού των άρτων & του χορτασμού των 5000 ανθρώπων, αναφέρεται ότι είχαν μείνει στο πανέρι της ομάδας των Αποστόλων 5 ψωμιά & 2 ψάρια, τα οποία πολλαπλασίασε ο Χριστός. Επειδή τίποτε στην Αγία Γραφή δεν είναι τυχαίο, γενιέται το ερώτημα της επικεφαλίδας. Γιατί αυτά τα νούμερα & όχι κάποια άλλα; Από τα περισεύματα αναφέρεται ότι μάζεψαν 12 κοφίνια. Γιατί 12 & όχι 10 ή 14 ή...;
Η Ιστορία μας λέει ότι η ανθρωπότητα έχει ζωή πάνω στον πλανήτη 7000 περίπου χρόνια. Πράγματι δεν υπάρχουν ευρήματα παλαιότερα. Τώρα βέβαια υπάρχουν & οι φαντασιόπληκτοι που μιλάνε για ευρήματα ή θεωρίες εκατομυρίων ετών, τον άνθρωπο του Νεάντερταλ τους πιθήκους προγόνους μας και άλλα ατεκμηρίωτα επιστημονικά δεδομένα στα πλαίσια του γενικού αποπροσανατολισμού, όπως για παράδειγμα η επιμονή για διδασκαλία της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου, η οποία έχει κάτι χρόνια που έχει καταριφθεί επιστημονικά.
5 ψωμιά λοιπόν & 2 ψάρια & 12 κοφίνια περίσευμα.Για να δούμε. Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό χρονολόγιο το οποίο συμφωνεί & με χρονολόγια των Αιγυπτίων & των Εβραίων αλλά & των Αρχαίων Ελλήνων το έτος 0 από το οποίο άρχεται η μέτρηση σε χρονολογίες προ & μετά Χριστόν, συμπίπτει με το έτος 5508 από Αδάμ. Το έτος 2000μ.Χ. αντιστοιχεί στο έτος 7508 από Αδάμ. Το έτος 2012 που διανύουμε αντιστοιχεί στο έτος 7520.
Αν λοιπόν τα 5 ψωμιά απεικονίζουν τις 5 χιλιετίες προ Χριστού & αφού ως γνωστόν τα ψάρια είναι σύμβολο του Χριστού (Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ) τότε τα 2 ψάρια απεικονίζουν τις 2 χιλιετίες μετά Χριστόν. Τότε τα 12 κοφίνια που περίσεψαν απεικονίζουν μάλλον τα 12 χρόνια. Αν είναι έτσι τότε το δωδέκατο κοφίνι όπου νάναι τελειώνει. Το περίεργο είναι ότι & το ημερολόγιο των Μάγια σταματάει το 2012μ.Χ. Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η εποχή των ιχθύων τελείωσε & άρχισε η εποχή του υδροχόου. Τώρα αν λάβουμε υπόψη μας εκείνη την περίεργη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών με το πολύ προσωπικό ερωτηματολόγιο που έψαχνε τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983, & το έβγαλε στην φόρα ο Χαρδαβέλας, ενώ καμία εξήγηση δεν δόθηκε για τον σκοπό της έρευνας,....μπορούμε να ψιλιαστούμε τι πρόκειται να γίνει μόλις τελειώσει το δωδέκατο κοφίνι. Πάντως όχι το τέλος του κόσμου αυτό είναι βέβαιο.
Αντε μάγκα σκάσε μύτη να σε δούμε...
Ιάκωβος Τίγκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου