Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

 ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ & ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ


 Ολοι ήταν εκεί Ολοι γιόρτασαν το ΟΧΙ με ΝΑΙ στους κατακτητές.Μόνο η κυρία με το μουστάκι δεν ήταν...(πως τους ξέφυγε;) Λεβέντες & λεβέντησες παρέλασαν μπροστά στους εκπροσώπους του βδελύγματος της ερήμωσης, δείχνοντας στους αφεντάδες τι κάνουν οι Ελληνες για
την Λευτεριά τους. Κάηκε η καρδιά μου όταν είδα τους τσολιάδες. Ενας από τους ανάπηρους πολέμου είπε στον Παπούλια "να σας φωτίσει ο Θεός να βάλετε μυαλά". "Ολοι μας όλοι μας" απάντησε ο γηραιός άρχων.
Εσύ Κωσταράκο τι δουλειά είχες εκεί; Τα παράσημα & τους Σταυρούς γι αυτό τα πήρες; Για ποιά Εθνική Υπερυφάνεια μιλάτε μωρέ; Για ποιό όχι γιορτάζετε μωρέ; Γι αυτό το όχι που είπατε στους Ελληνες & στο δικαίωμά τους για ζωή; Το όχι στο δικαίωμα στοιχειώδους αξιοπρέπειας; Για τα ψέματα που μας λέτε καθημερινά γιορτάζετε; Εσείς που παρελάσατε νοιώθετε Εθνικά Υπερήφανοι; Το μεγαλείο της ντροπής δεν το νοιώσατε; Ούτε αυτό μπορέσατε να νοιώσετε; Μήπως ακούσατε τα κόκκαλα των Αγωνιστών του 40 & του 21 που έτριζαν; Τίποτε δεν πήρατε χαμπάρι; Αυτό είναι το θλιβερό κατάντημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Εύγε.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου