Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

 ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ;

ΚΥΑ 160143/11(ΦΕΚ Β2834/15-12-11).
ΚΥΑ 150559(ΦΕΚ 1440/16-6-11).
Απίστευτο & όμως αληθινό. Στο άρθρο 2 παράγραφος 1 όπως τροποποιήθηκε αναφέρεται  
 ότι: "όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού, σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες  
 της παρούσας, εντός 12 μηνών από την έναρξη ισχύος της."
Τι ενοεί ο ποιητής;
Η περιγραφή των νερών που εμπίπτουν στις διατάξεις της "παρούσας" αφορά όλα τα νερά ακόμη & τα νερά της βροχής, αφού ο ορισμός μεταβατικά ύδατα συγκεκαλυμένα αλλά σαφέστατα, φωτογραφίζει το βρόχινο νερό, για την χρήση του οποίου "όλα τα άτομα & οι επιχειρήσεις..." θα πρέπει να ζητήσουν άδεια για την χρήση του.
Στις ΗΠΑ λένε ότι η συλογή νερού της βροχής απαγορεύεται. Το πρόσχημα που χρησιμοποιούν, είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας, την οποία όμως έχουν διαλύσει σε όλα τα επίπεδα. Το νεράκι είναι δημόσιο αγαθό, η διαχείρησή του μέχρι τώρα γίνονταν από τους Δήμους & τις ΕΥΔΑΠ & ΕΥΑΘ. Τα χρήματα που πληρώνουν οι καταναλωτές, δεν τα πληρώνουν για να αγοράσουν νερό αλλά ως ανταποδοτικά τέλη για τα έξοδα διαχείρησης του νερού ( συντήρηση & επέκταση δικτύων, συνδέσεις, φράγματα, εργασίες απολύμανσης κλπ.) Τώρα λοιπόν θα αγοράζουν το νερό; Οποιος έχει σύστημα συλογής βρόχινου νερού θα πρέπει να βγάλει άδεια; Πάνε καλά; Ναι καλά πάνε. Ο στόχος είναι ο έλεγχος της αυτονομίας της ζωής ώστε κανείς να μην μπορεί να μένει αχειραγώγητος, να μην μπορεί να καλλιεργήσει την γη του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτοί που φτιάχνουν τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Μονσάντο, αυτών που εφαρμόζουν την γεωμηχανική με τους αεροψεκασμούς, της Νέας Τάξης με λίγα λόγια. Προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια χειραγώγηση, νομιμοποιείται η ανομία. Αυτό το βλέπουμε συχνά πυκνά σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια. Και αναφωνούν περιχαρείς "αυτό το λέει ο νόμος. Εγώ εφαρμόζω τον νόμο". Και όταν θέλουν να βάλουν κάποιον στο καναβάτσο λένε "Σύμφωνα με τον Νόμο". Ο Νόμος είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιβίωση της ανθρωπότητας η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων & σε όλες τις μορφές κοινωνιών χρησιμοποιείται. Στην σύγχρονη μορφή της κοινωνικής παγκοσμιοποίησης, υπάρχει ανάγκη κατασκευής νόμων ανάλογων με τις ανάγκες μιας τέτοιας κοινωνίας η οποία στηρίζεται στην χειραγώγηση & στον απόλυτο έλεγχο. Οι βιολογικοί εκβιασμοί πρέπει να ενταθούν. Αν ήταν δυνατόν θα έλεγχαν & τον αέρα που αναπνέουμε, απλά δεν έχουν βρει ακόμη τον τρόπο. Αλλά ας μην τους βάζω ιδέες καλύτερα...
                        Ιάκωβος Τίγκας.  

1 σχόλιο:

  1. Ξέρουν τι κάνουν η Μονσάντο και σία. Ξέρουν ότι αν ελέγξουν την τροφή και το νερό, ελέγχουν τα πάντα. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να μας χειραγωγήσουν και από ότι φαίνεται το καταφέρνουν σε αγαστή συνεργασία με τους κυβερνώντες μας, αφού ψηφίζουν τέτοιες επικίνδυνες για την ανθρώπινη ελευθερία διατάξεις..
    Όσο για τον αέρα, μην σας φανεί παράξενο να μας βάλουν να πληρώνουμε κάποιον "πράσινο" φόρο για την ρύπανση της ατμόσφαιρας... Η πράσινη ανάπτυξη σε εφαρμογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή