Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012









ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ.

Οι πλάκες της Τζώρτζια ή κατευθυντήριοι λίθοι όπως λέγονται, είναι ένα κατασκεύασμα που βρίσκεται στις ΗΠΑ στο Elbert Cauntry της Γεωργίας στην Ατλάντα. Η κατασκευή τους αλλά & ο σκοπός τους αποτελεί ένα σύγχρονο μυστήριο;...Κατασκευάστηκαν στις 22/3/1980 από την εταιρεία γρανίτη "elberton" μετά από προτροπή κάποιου με το ψευδώνυμο "R.C. Christian" & αποτελούν μνημείο καθοδήγησης της ανθρωπότητας, με την αναγραφή σε αυτές δέκα εντολών:
1.Κρατείστε τον πληθυσμό των ανθρώπων μέχρι 500.000.000.
2.Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σύνεση & σοφία.
3.Ενώστε τον κόσμο με την καθιέρωση μιας κοινής γλώσσας.
4.Μετριάστε τις ιδιαιτερότητες πίστης & παράδοσης.
5.Ανθρωποι & έθνη να επιλύουν τις διαφορές τους μόνο στα Δικαστήρια.
6.Τα έθνη να διακυβερνούνται εσωτερικά & οι εξωτερικές διαφορές τους να επιλύονται σε παγκόσμιο διακαστήριο.
7.Οχι ασήμαντοι νόμοι & άχρηστοι αξιωματούχοι.
8.Εναρμόνηση της προσωπικής συνείδησης με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9.Εναρμόνηση αλήθειας, σοφίας αγάπης με το άπειρο.
10.Μην γίνεστε καρκίνος για την φύση, αφήστε της χώρο.
Οι εντολές αυτές είναι γραμμένες σε 8 γλώσσες, Αγγλικά, Ισπανικά, Συναχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινεζικά, Ρώσικα.
Στα πλαίσια της συνωμοσιολογίας θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτά αποτελούν ανοησίες των τρελοαμερικάνων, των μασόνων & άλλων σκοτεινών κύκλων. Ελα όμως που ακούσαμε & την ΝΑΣΑ να μιλάει για ανάγκη μείωσης του πληθυσμού σε μισό δις, για το καλό του πλανήτη? Τώρα αν σκεφτούμε τα προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού, τους δωρητές οργάνων & την σχετική προπαγάνδα, τα βλαβερά εμβόλια, τις τρελές αγελάδες & τα κρεατάλευρα, το AIDS που αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι είναι εργαστηριακός ιός, την παγκόσμια τράπεζα σπόρων στην Νορβηγία  & τόσα άλλα,...θάλεγε κανείς με βεβαιότητα ότι κάποιοι που το παίζουν θεοί, θέλουν ντε & καλά να δούμε τα ραδίκια ανάποδα. Οσο για την επιλογή μην ανησυχείτε, θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια όπως αυτά για την απομάκρυνση των Δημοσίων Υπαλλήλων. Μωρέ σανίδα βρεγμένη που θέλουν μερικοί...που θα πάει; Οπου νάναι...
  Ιάκωβος Τίγκας.  

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς. Όταν φτάνει και το λέει και η NASA τότε τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ότι φανταζόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή