Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012


Ο ΣΠΑΝΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 2012 & ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Τι το διαφορετικό έχει αυτός ο Δεκέμβρης του 2012 που διανύουμε; Είναι ο σπάνιος Δεκέμβρης με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι έχει 5 Σάββατα, 5 Κυριακές & 5 Δευτέρες. Αυτό κάποιοι λένε ότι συμβαίνει κάθε 824 χρόνια. Αν είναι έτσι, τότε η τελευταία φορά που συνέβη, ήταν το έτος 1188.
Τα σενάρια για το τέλος του κόσμου το 2012 δίνουν & πέρνουν, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς τις 21 του μήνα, ημερομηνία που οι τρομολάγνες έχουν προσδιορίσει ως την πιθανότερη, καθ΄όσον όπως λένε, εκεί σταματάει το ημερολόγιο των Μάγια. Συσχετίζουν το τέλος με το χτύπημα του πλανήτη από τον Nibirus, από μεγάλο μετεωρίτη, από αλλαγή αντιστροφή της πολικότητας της Γης & διάφορα τέτοια. Στην πραγματικότητα τίποτε από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς αποτελούν προϊόν της τρομολαγνίας, η οποία σκόπιμα διοχετεύεται στους ανθρώπους. Με αυτό συμφωνεί & η Νάσα η οποία τεκμηριώνει επιστημονικά τα λεγόμενά της όπως θα δείτε στον σύνδεσμο που παραθέτω. Με την άποψη αυτήν συμφωνώ & εγώ, καθ΄όσον είμαι βέβαιος ότι κανένα τέλος του κόσμου δεν πρόκειται να συμβεί αυτόν τον Δεκέμβριο. Θα τελειώσει όμως κάτι & αυτό είναι το 12ο κοφίνι από τα περισσεύματα των 5 ψωμιών & των 2 ψαριών. Τι σημαίνει αυτό; Απλά ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε & να υιοθετήσουμε άλλους τρόπους ζωής.Αυτήν την ζωή που έχει σχεδιάσει ο Παγκόσμιος Ηγέτης αυτός που ανήγγειλε τον ερχομό του ο Πρόεδρος του Ιράν στον ΟΗΕ τον Σεμπτέβρη που μας πέρασε. Αυτός που πιθανόν προκάλεσε τις αγκαλιές & τα φιλιά μεταξύ του Ιρανού Προέδρου & Εβραίων Ραβίνων πρόσφατα (βλέπε προγενέστερη ανάρτηση).
Μόνον λοιπόν όταν εγκαθιδρυθεί ο νέος τρόπος ζωής & η Νέα Βασιλεία, από εκεί & πέρα θα μπορούμε να μιλάμε για το τέλος του κόσμου, το οποίο δεν συνίσταται σε ολική καταστροφή αλλά σε μερική & στην ουσία την απαρχή ενός πραγματικά καινούργιου κόσμου, αφού γίνουν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις.
Ας μην τρομάζει λοιπόν κανείς. Τα περί καταστροφής του κόσμου, αποτελούν καταστροφολογία & μόνον. Το ότι οι άνθρωποι έχουν κάνει ανοησίες & χοντράδες & θα κάνουν και άλλες, όπως το χτύπημα της Σελήνης με πύραυλο, ο τεχνητός σεισμός της Φουκοσίμα, που είχε σαν συνέπεια την μετακίνηση των πόλων του πλανήτη, η προσπάθεια μετακίνησης της τροχιάς του πλανήτη 50 χιλιόμετρα πιό πέρα για να βγεί από τη τρύπα του όζοντος, επειδή οι Αμερικάνοι δεν υπέγραψαν την συνθήκη του Κιότο, η εφαρμογή της Γεωμηχανικής με τους αεροψεκασμούς chemtrails, τα πειράματα που κάνουν με το chern, & άλλα που δεν γνωρίζουμε, θα παίξει ουσιαστικό ρόλο για την επικείμενη καταστροφή. Ομως δεν ήρθε ακόμη η ώρα.
Δεν συμφωνώ με τα ανόητα έως φαιδρά σχόλια που υπάρχουν κάτω από το κείμενο που θα διαβάσετε στον σύνδεσμο.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου