Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.

Επίσημη ανακοίνωση σε Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι, του Ρώσου Πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στις 7/12/2012 προχθές δηλαδή, μιλάει για ύπαρξη εξωγήινων, οι οποίοι μάλιστα ζουν ανάμεσά μας. Ο Ρώσος Αξιωματούχος ισχυρίσθηκε ,οτι κάθε Πρόεδρος της Ρωσίας πέρνει δύο φακέλλους απόρρητους. Εναν με τους κωδικούς των πυρηνικών & έναν με τα στοιχεία για τους "αλλοδαπούς" όπως τους ονομάζουν εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας. Δεν αποκάλυψε τον αριθμό τους, για να μην προκληθεί όπως είπε πανικός. Το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Πιθανόν σε ένα αχανές & ανεξερεύνητο Σύμπαν να υπάρχουν. Γνωρίζω όμως τις δοξασίες ορισμένων εσωτεριστών, οι οποίοι έχουν πειστεί για την ύπαρξή τους. Φίλος μου εσωτεριστής, μου είχε πει από πέρυσι, ότι το 2012, θα ανακοινώσουν Αμερικανοί ή Ρώσοι, επίσημα την ύπαρξή τους. Γνωρίζω & την έρευνα του Χαρδαβέλα πριν από χρόνια σχετικά με το πρόγραμμα "Γαλάζια δέσμη", σύμφωνα με τον οποίο, κάποιοι ετοιμάζουν με ακτίνες λέϊζερ, διαστημικό σόου με ολογράμματα, προκειμένου να παρουσιάσουν τον Μεσία στον ουρανό. Γνωρίζω & τον φόβο που έχουν σπείρει τεχνηέντως για δήθεν επικείμενο τέλος του κόσμου στις 21/12/2012.
Οι δηλώσεις του Ρώσου Αξιωματούχου, καταγράδτηκαν σε βίντεο στο Youtube, το οποίο αποσύρθηκε, αλλά ξαναανέβηκε με Αγγλικούς υπότιτλους. Δείτε το. Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στο HUFORC.
   

10/12/2012
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Dmitry Medvedev αναφέρει την ύπαρξη

Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ μιλάει για UFO κατά τη διάρκεια της ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στο Ostankino TV Μόσχας την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2012. / RIA Novosti κυβερνητική Υπηρεσία Τύπου.


Ο Μεντβέντεφ μίλησε "χαλαρά" για άκρως απόρρητα αρχεία για αλλοδαπούς που μπορεί να έχουν προσγειωθεί στη Ρωσία. Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή μετά από μια τηλεοπτική συνέντευξη, ο πρώην πρόεδρος αστειευόμενος ανέφερε ότι κάθε Ρώσος ηγέτης παίρνει δύο φακέλους με πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους που επισκέπτονται τον πλανήτη μας  για αγνώστους λογούς  και ίσως να έμειναν εδώ. Στη κάμερα, ακούγεται ¨να λέει στην δημοσιογράφο της τηλεόραση ότι δεν μπορεί να πει πόσοι από αυτοί είναι ανάμεσά μας, διότι η ανακοίνωση μπορεί να προκαλέσει πανικό.

Το βίντεο με το οποίο ο Ρώσος πρωθυπουργός Dmitry Medvedev που αρχικά είχε αναφέρει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, και στη Ρωσία είχε κατέβει από το youtube άλλα  επανεμφανίστηκε αυτή φορά με αγγλικούς υπότιτλους και έχει αρχειοθετηθεί. 
Σε αυτό ο Ρώσος πρωθυπουργός όχι απλώς δείχνει να επιβεβαιώνει την ύπαρξη των εξωγήινων και ενδεχομένως των UFO, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως υπάρχουν εξωγήινες οντότητες οι οποίες ζουν… ανάμεσά μας. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ  ανέφερε ότι η κωμωδία του Χόλιγουντ, Men in Black, που απεικονίζει μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία όπου έλεγχε η προσπαθεί να ελέγξει στη Γη εξωγήινες δραστηριότητες, έχοντας βάση και πρωτοκολλά,  είναι μια πραγματικότητα. Οι παρατηρήσεις του σε ερώτησης του δημοσιογράφου, εγείρουν ερωτήματα πάνω ακριβώς στο πόση αλήθεια είχε αποκαλυφθεί από τον Μεντβέντεφ. 
εξωγήινων στη Γη!

  • "Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τα πυρηνικά ¨και τους κωδικούς, στο πρόεδρος της χώρας, του δίνεται και ένας ειδικός φάκελος με χαρακτήρα άκρως απόρρητες πληροφορίες . Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους αλλοδαπούς που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας.   Μαζί με αυτό, μας δίνεται μια έκθεση από τη απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο των αλλοδαπών στο έδαφος της χώρας μας.  Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men In Black ... εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσει πανικό."
Τα σχόλια του Μεντβέντεφ δεν είναι η πρώτη φορά που ένας εξέχων Ρώσος αξιωματούχος έχει μιλήσει για την εξωγήινη ζωή, δίνοντας τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που προβλήθηκε τον Μάιο του 2010, ο Διοικητής της Ρωσικής Δημοκρατίας της Kalmykia, Κιρσάν Ιλιουμζίνοφ ο οποίος ήταν επίσης πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού, ισχυρίστηκε ότι το 1997 είχε επαχθή από το ρετιρέ του από αλλοδαπές οντότητες σε ένα εξαιρετικό εξελιγμένο ιπτάμενο όχημα. Ο Ιλιουμζίνοφ υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι; που συνάντησε ήταν ανθρωποειδή και τον ξενάγησαν στο σκάφος τους, άλλα και ακόμη ότι τον έδηξαν έναν άλλο κόσμο. Επίσης εκφράζει την ανησυχία ότι, αν είχε απαχθεί, μπορεί χωρίς να το ξέρη ίσως να είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά του και τα μυστικά του κράτους. Ο αξιωματούχος έχει γράψει μια επιστολή προς τον κ. Μεντβέντεφ έχοντας μια λίστα με τις ανησυχίες του. Στην επιστολή του, λέει ότι  αν υποτεθεί ότι η όλη υπόθεση δεν ήταν μόνο ένα κακόγουστο αστείο - ήταν ένα ιστορικό γεγονός και θα πρέπει να έχουν αναφερθεί στο Κρεμλίνο. Ρωτά επίσης αν υπάρχουν επίσημες κατευθυντήριες γραμμές για το τι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα πρέπει να πράξουν αν έρθουν σε επαφή με εξωγήινους, ειδικά αν οι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά.
Οι ισχυρισμοί ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον κόσμο μας, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ζήσει δοκιμάστηκα, ανάμεσά μας για τη επιστημονική παρατήρηση μας είναι αρκετές. Μια περίπτωση αναφέρουν ιταλοί ερευνητές, ότι περισσότερα από 100 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων, είχαν συναντηθεί με μια ομάδα ανθρωποειδών σε βάσεις στην ιταλική χερσόνησο και την Αδριατική Θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 22 χρόνων 1956 - 1978? 
 

Το θέμα ότι οι ΗΠΑ επίσημα τηρούν "σιγή ιχθύος' γύρω από το θέμα - δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε και να διαψεύσω τίποτα για τους εξωγήινους είχε πει ο Βarack Obama στον ηθοποιό Will Smith. Τα πάντα στις διεθνείς σχέσεις είναι κωδικοποιημένα και δηλώσεις δεν γίνονται τυχαία.


Ή τέλος όντως πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας όπως πολλοί πάλι ισχυρίζονται και ότι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν πλέον να κρύβουν τι συμβαίνει με την εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη; Όλες οι εκδοχές είναι ανοικτές πλην αυτής της «πλάκας».  Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ότι ενδιαφέρον τα σχόλια του Μεντβέντεφ ήταν ενορχηστρωμένα με προηγούμενη έγκριση για να αποκαλύψει γεγονότα στο ρωσικό κοινό ότι οι αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει επίσημα στον κόσμο ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλες οι δηλώσεις έχουν το νόημά τους και τη σημασία τους...
Ιάκωβος Τίγκας.

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου