Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012


Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.

Ελεγα να μην γκρινιάξω τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όμως δεν είναι & τόσο εύκολο. Εβλεπα σήμερα το απόγευμα στην Κρατική TV μια επιστημονική εκπομπή στην οποία υποστηρίχτηκε ότι ερευνητές βρήκαν την ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα θέσει τέλος στα καλώδια. Σε μκρό χρονικό διάστημα λένε & αφού αποκτήσουμε "συμπαντικό νου" θα μπορούμε όλοι μας να απολαμβάνουμε δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια που θα μεταφέρεται ασύρματα από το σύμπαν. Μα βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι, αυτά τα είχε ανακαλύψει από την δεκαετία 1900-1910 ο Νίκολα Τεσλα & πολλά άλλα ακόμη, όπως τις τηλεπικοινωνίες, λειτουργίες του εγκεφάλου...Στα ψιλά ο παρουσιαστής, έκανε αναφορά στον Τεσλα λέγοντας ότι έκανε σχετικά πειράματα πριν από 100 χρόνια. Το ότι οι εφαρμογές του Τέσλα υλοποιήθηκαν από τους υπανθρώπους με την κατασκευή & λειτουργία του HAARP ενός καταστροφικού υπερόπλου, ούτε κουβέντα. Ο ίδιος ο Τέσλα, έχοντας το προορατικό χάρισμα, όπως θα δείτε & στο βίντεο που παραθέτω, είχε προβλέψει ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούσαν τις εφευρέσεις του για καταστροφικούς σκοπούς, λόγος που τον οδήγησε να καταστρέψει πολλές από τις σημειώσεις του.
Ούτε λόγος βέβαια για την διακοπή χρηματοδότησής του από τον μεγαλοτραπεζίτη Μόργκαν, μόλις αντιλήφθηκε ότι ήθελε να δώσει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σους ανθρώπους.
Τι μας είπαν λοιπόν οι οσφιοκάμπτες του επερχόμενου Παγκόσμιου Ηγέτη; Οτι αφού πρώτα μας ελέγξουν με την ακριβή ενέργεια & μας φορέσουν το τσιπάκι, προφανώς για να αποκτήσουμε συμπαντικό νου, μετά θα καταργήσουν τα καλώδια & θα μας δώσουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να έχουμε από το 1920. Αυτό που ο Θεός μας δίνει δωρεάν & ο άνθρωπός του ο Τέσλα ανακάλυψε, τώρα θα έρθει ο "σωτήρας" να μας το δώσει ευεργετώντας μας...εμάς τους άθλιους. Σανίδα βρεγμένη που του χρειάζεται.
Δείτε το βίντεο που παραθέτω στον σύνδεσμο, είναι εκπληκτικό.

Ιάκωβος Τίγκας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου