Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


ΤΣΙΠΑΚΙ RFID ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Λένε ότι ο λύκος δεν είναι δυνατόν να φυλάει τα πρόβατα. Διαβάζουμε λοιπόν ότι ο Πάπας θα δώσει λέι κάρτα με τσιπάκι RFID σε όλους τους εργαζόμενους στο Βατικανό, για λόγους ασφάλειας, επειδή του έκλεψαν προσωπικά έγγραφα τα οποία βρέθηκαν στα χέρια Ιταλού δημοσιογράφου, σύμφωνα με την εφημερίδα telegraf. Το τσιπάκι αυτό ως γνωστόν έχει πολλαπλές ιδιότητες μεταξύ των οποίων & την δυνατότητα εντοπισμού.
Προσφάτως διαβάζουμε ανακοίνωση των Ορθοδόξων Ιεραρχών, στην οποία καταγγέλονται οι εσχατολόγοι ως αιρετικοί, επειδή λένε ουδεμία ένδειξη περί εσχάτων υπάρχει. Ο εσχατολογικός χαρακτήρας λένε της ορθόδοξης πίστης είναι δεδομένος & αυτονόητος & πηγάζει από την Διδασκαλία του Χριστού εξ΄ορισμού. Αυτοί που βλέπουν λένε σημάδια εσχάτων καιρών, είναι εκτός πίστης. Ασφαλώς & είναι εκτός πίστης, της δικής σας πίστης η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πειθώ, η οποία απορέει από την έρευνα & τις αποδείξεις που προκύπτουν από αυτήν.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ούτε ιδιαίτερα μορφωμένος ούτε ιδιαίτερα λόγιος για να καταλάβει, ότι αυτά που γράφτηκαν πριν από 2000 χρόνια & για πολλούς αιώνες ήταν ανερμήνευτα & ανεξήγητα, τώρα υλοποιούνται & εξηγούνται ένα ένα με εκπληκτική ακρίβεια. Ο αριθμός 666, ως δυσώνυμο σημείο της επικείμενης υποταγής των ανθρώπων, ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ανεξήγητος. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε, ότι η ηλεκτρονική τεχνολογία που είναι δοσμένη από τον Θεό ως γνώση στον άνθρωπο, στηρίζει τα λογισμικά της στον αριθμό 6, επειδή ο αριθμός αυτός έχει μοναδικές τεχνικές ιδιότητες, όπως έχουμε πει & παλαιότερα & βολεύει. Γι αυτό & δεν μπορεί ν΄αλλάξει. Και μέχρι εδώ καλά όλα & ουδέν πρόβλημα. Η χρησιμοποίηση αυτής της τεχνολογίας με σημείο αναφοράς την "οικονομική κρίση" ως εργαλείο για την πάταξη της απάτης, την ασφάλεια & την πάταξη της εγκληματικότητας, & τον έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων των ανθρώπων, προς αποτροπή τους από οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα, υλοποιεί το κεφάλαιο ΙΓ της Αποκάλυψης & είναι επιλήψιμη.
Δεν είναι όμως το μοναδικό σημείο. Υπάρχουν δεκάδες σημάδια που βγαίνουν αβίαστα από την μελετιτική σκαπάνη του ερευνητή.
Οι ακρίδες-μαχητικά αεροσκάφη, η εικόνα του θηρίου-διαδύκτιο, η συκιά που έβγαλε φύλα-ίδρυση Ισραήλ το 1948, η αύξηση της γνώσης, η μεγάλη αποστασία, η ασέβεια του κλήρου, η σύγχηση & η ταραχή, τα παιδιά του 1983, τα 5 ψωμιά & τα 2 ψάρια, ο έβδομος αιώνας,...είναι μόνον μερικά από τα σημάδια. Δεν τα βλέπουν αυτοί που θα έπρεπε να μπουν μπροστά; Ο επαγγελματισμός του κλήρου & η εκοσμίκευση του σχήματος, δεν επιτρέπει την ουσιαστική επικοινωνία & δεν συμφέρει κιόλας. Αλλωστε αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν οι παπάδες έμπαιναν μπροστά, με την τεράστια επιροή που έχουν στους ανθρώπους, θα εμπόδιζαν αυτήν την εξέλιξη. Σε αυτήν την περίπτωση επειδή ο Θεός δεν είναι ψεύτης, δεν θα είχαν γραφτεί έτσι τα σημάδια. Αν λοιπόν ίσχυαν αυτά που λένε οι παπάδες περί αιρετικών εσχατολόγων που βλέπουν σημάδια εκεί που δεν υπάρχουν, τότε τι είδους σημάδια είναι αυτά που μας άφησε ο Χριστός; Γιατί τα άφησε & μάλιστα με χρονικό προσδιορισμό; "Οταν δείτε όλα αυτά, επάρατε τας κεφαλάς υμών, ότι εγγύς εστίν επί θύραις". Εξω από την πόρτα δηλαδή, σύντομα & όχι πολύ αργότερα όπως λένε μερικοί. Τι χρησιμότητα θα είχαν για εμάς αν ήταν να προαναγγείλουν κάτι που θα συμβεί μετά από 100 χρόνια;
Ομως είναι & κάτι άλλο. Το επικείμενο & τεχνηέντως προαναγγελθέν "τέλος του κόσμου" σε λιγες μέρες στις 21/12/2012, προκειμένου να επιτείνει την σύγχηση & να προκαλέσει φόβο & τρομοκρατία, ώστε να αποπροσανατολίσει τους ανθρώπους από την πραγματική διάσταση των γεγονότων.
Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε απολύτως την 21/12/2012 & σ΄αυτό είμαι κατηγορηματικός. Αν συμβεί κάτι, αυτό θα είναι εικονική πραγματικότητα & θα αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο χειραγώγησης & αποπροσανατολισμού.
Η εσχατολογική εντρύφηση βάσει των λόγων του Χριστού  δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατία ούτε με το τέλος του κόσμου, αλλά με την Αρχή ενός καινούργιου κόσμου μετά από γενικό ξεκαθάρισμα. Ο Θεός δεν είναι ούτε μπαμπούλας ούτε τρομοκράτης, ούτε τιμωρός, όπως τον έχουν παρουσιάσει οι παπάδες. Είναι Αγάπη & η προσμονή Του θεραπευτική. Είναι όμως & Δίκαιος & αυτό ας μην το ξεχνάει κανείς.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου