Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.


Ο Τέρενς Κουίκ από τους Ανεξάρτητους Ελληνες υποστήριξε ότι ο Λαός θέλει να δει την κάθαρση, σχετικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Δεν μπορεί λέει να μένει έξω από το κάδρο ο Γιώργος Παπανδρέου & επιμένει για τις ευθύνες Βενιζέλου.
Και άμα την δει ο Λαός την κάθαρση τι θα γίνει Τέρενς; Μα την βλέπει ήδη & λοιπόν; Τι έγινε; Αποσύρθηκαν μήπως οι παράλογοι φόροι; άλλαξε κάτι με το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας; σταμάτησαν ν΄αυτοκτονούν οι άνθρωποι; μήπως φτήνηνε το πετρέλαιο; Σταμάτησε η σκόπιμη & μεθοδευμένη καταστροφή της Ελλάδας; 
Σε οποιαδήποτε άλλη νορμάλ χώρα εάν είχε προκύψει παρόμοιο ζήτημα λίστας, θα ήταν περιτή κάθε συζήτηση & θα είχαν πάει φυλακή οι κατηγορούμενοι. Εσύ κάθεσαι & συζητάς μαζί τους & προσπαθείς ν΄αποδείξεις τ΄αυτονόητα Τέρενς Κουίκ; Στην συνείδηση του Λαού φαίνεται φυσιολογική μια τέτοια συζήτηση & αποσπάτε & τα εύσχημα: "Να οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τους ξεμπροστιάζουν". Αυτό είναι χοντροπετσιά εκ μέρους του Λαού την οποία εσείς συντηρείτε.
Εχετε μπροστά σας το πτώμα του Ελληνικού Λαού, την κουρελιασμένη Ελλάδα & τον θύτη & συζητάτε με τον φονιά για το αν έχει ευθύνες ή όχι. Εχετε μπροστά σας το μαχαίρι της σφαγής & συζητάτε για το αν είναι υπεύθυνες & οι δύο κόψεις ή η μία. Γιατί ο Λαός το πτώμα δηλαδή θέλει να το δεί. Μας δουλεύεις Τέρενς εσύ & οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ & του ΚΚΕ; Εδώ πρόκειται για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά συροή & κατ΄επανάλειψη & όλοι εσείς αντί να παραιτηθείτε από το Βουλευτικό αξίωμα & να προκαλέσετε διάλυση της Βουλής & πτώση των προδοτών, κάθεστε & αμπελοσοφείτε με τους προδότες. Αντί να προκαλέσετε την ενδεδειγμένη μετάβαση σε Δημοκρατικές διαδικασίες επανάκτησης της Ελλάδας από τους κατακτητές, εφαρμόζοντας το άρθρο 120 του Συντάγματος, οδηγείτε την κατάσταση μαθηματικά σε ανάλειψη δράσης από πατριδοκάπηλους σωτήρες. Οδηγείτε την συνείδηση του Λαού μας στο να θεωρεί φυσιολογικά, εντελώς αφύσικα πράγματα, κάνοντάς τον χοντρόπετσο. Αφήνετε να συνεχιστεί η σφαγή αυτού του Λαού & αυτής της Χώρας. 
Πάρτε το χαμπάρι, οι άνθρωποι αυτοί είναι άτομα του υποκόσμου, φονιάδες, που σκοτώνουν ανθρώπους καθημερινά. Σταματείστε τους φονιάδες προδότες & μην γίνεστε συνυπεύθυνοι. Καταλάβετέ το γράφετε ιστορία & κάντε εκείνο που πρέπει.
Ιάκωβος Τίγκας.    

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου