Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

GREEKTEAM CONDORCLUB

ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ GREEKTEAM CONDORCLUB.



Μετά από πολλές & επίμονες προσπάθειες, κατάφερα επί τέλους να πετάξω με τα παιδιά από το condorclub greekteam.
Μετά από πολλά χρόνια απουσίας της Ελλάδας από το διεθνούς κύρους simulator condorsoaring, ότι καλύτερο & ρεαλιστικότερο υπάρχει στον κόσμο, όσον αφορά τους εξομοιωτές πτήσης ανεμοπτέρων, Σλοβένικης προέλευσης & κατασκευής, επί τέλους βρέθηκαν Ελληνες άνθρωποι αξιόλογοι με γνώσεις & ικανότητες, οι οποίοι έφτιαξαν σκηνικά Ελλάδας & τα ανέβασαν στον condor.
Σε καιρούς που οι Παγκόσμια ελίτ των δολοφόνων θέλει τους Ελληνες νεκρούς, εμείς οι ανεμοπτεράδες δίνουμε την απάντηση της λευτεριάς, της αδούλωτης ψυχής, του υπερήφανου φρονήματος.
Εχτές σε μια συγκλονιστική κούρσα 212 km Ικαρος-Λαμία-Τατόϊ, ζωντανά στο διαδίκτυο με ζωντανή συνομιλία, αφεθήκαμε στην αγκαλιά των θερμικών, των δυναμικών, κυνηγώντας τα σύνεφα που μας χαμογελούσαν & τις πλαγιές των βουνών, που μας ανέβαζαν δυναμικά ψηλά. Σε μια ομάδα με αξιόλογους δεξιοτέχνες του είδους, μικρός & εγώ τερμάτισα την κούρσα τελευταίος & καταϊδρωμένος μετά από 4 ώρες. Ομως τερμάτισα. Μια συγκλονιστική εμπειρία, μακρυά από την μιζέρια της σκλαβιάς & του ραγιαδισμού.
Εμείς οι ανεμοπτεράδες είμαστε ελεύθεροι & κανείς δεν μπορεί να μας σκλαβώσει γιατί είμαστε σκλάβοι της λευτεριάς με τον δικό μας τρόπο. Γιατί βλέπουμε τον κόσμο από ψηλά & τον κατανοούμε. Γιατί κατανοούμε τα πετινά του ουρανού που χωρίς να κοπιάζουν ο Θεός τα τρέφει.Κατανοούμε ότι εμείς είμαστε κάτι παραπάνω από τα πετινά. κατανοούμε την φύση & παίζουμε μαζί της όσο εκείνη μας επιτρέπει, χωρίς μαγκιές, χωρίς παλληκαρισμούς, χωρίς υπερφυαλότητα. Δεν εξουσιάζουμε κανέναν αλλά μόνον τους εαυτούς μας, με αυστηρή πειθαρχία, σύνεση & αυτοσυγκράτηση, υπακοή στους κανόνες & απόλυτο σεβασμό στα τερτίπια της φύσης. Μόνον έτσι μπορεί κανείς να παίξει μαζί της. Μόνον έτσι μπορεί κανείς να είναι ελεύθερος.
Αν δεν προδόσεις εσύ την λευτεριά, δεν πρόκειται αυτή να σε προδόσει.
Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τα παιδιά από την Ανεμολέσχη Αθηνών & την Αερολέσχη Εδεσσας που μου έδωσαν με την δουλειά τους μέσα στις γιορτές, την δυνατότητα να ξαναπετάξω Ελλάδα μαζί τους. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε σε μια τέτοια συγκλονιστική εμπειρία.
Ιάκωβος Τίγκας.    

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου