Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

25η Μαρτίου 1821 Εθνική Επέτειος;

ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ;



Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου; Αστεία ερώτηση θα μου πείτε. Μα την Επανάσταση του Γένους το 1821 ενάντια στον Τουρκικό ζυγό. Τον ξεσηκωμό των Ελλήνων, την μνήμη των Ηρώων των Ελλήνων Καπεταναίων...Για μια ακόμη φορά, οι ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας σιδηρόφραχτες, παρέλασαν μπροστά στους "επισήμους" τιμώντας...αλήθεια ποιούς τίμησαν, παρελαύνοντας μπροστά στους προδότες; Μήπως χάθηκε το νόημα αυτής της Επετείου; ΟΧΙ & πάλι ΟΧΙ. Δεν χάθηκε το νόημα γιατί αυτή η Εθνική Εορτή, έχει πολλά νοήματα.
Αφού μετά από 2,5 χρόνια ακόμη ανεχόμαστε αυτούς τους ακατανόμαστους προδότες να καπηλεύονται & να ιδιοποιούνται την αυθεντία των Εθνικών μας συμβόλων, αφού μετά από 2,5 χρόνια ανεκδιήγητης προδοσίας οι Ελληνες ένστολοι. παρέλασαν μπροστά τους, παρέδωσαν κάθε αξιοπρέπεια & κάθε περηφάνια. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί οι Αξιωματικοί, που σήκωσαν τις Ελληνικές Σημαίες & φορώντας τα ιερά εμβλήματα των σωμάτων & όπλων που υπηρετούν, επίορκοι όντες του άρθρου 120 του Συντάγματος, παρέλασαν μπροστά στους δωσίλογους ρουφιάνους των κατακτητών της Ελλάδας, τιμώντας ποιούς; Μα τον Πήλιο Γούση που πρόδωσε το Σούλι, τον Μαυροκορδάτο & το συνάφι του που καταδίκασαν τον Κολοκοτρώνη σε θάνατο για "προδοσία", τον Αγώνα των κοτσαμπάσηδων κατά των ληστών Κολοκοτρωναίων, ο οποίος μάλιστα χρηματοδοτήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, τον προδότη του Μεσσολογγίου που φώναξε πίσω κατά την έξοδο, προκαλώντας σύγχυση & την σφαγή εκατοντάδων Μεσσολογγιτών, την δολοφονία του Καποδίστρια, αυτούς που έκαναν ζητιάνους τους καπεταναίους της Επανάστασης που λευτέρωσαν την Πατρίδα, αυτούς που άφησαν τον Αράπη Ιμπραήμ να κατασφάξει τον Μωριά...& τόσους άλλους..."Διοίκηση σου λέει μετά...."που έλεγε & ο Παπαφλέσσας ο οποίος όμως προσχώρησε σε αυτήν.
Αυτούς λοιπόν τίμησαν οι ένστολοι με την παρέλασή τους σήμερα, ενώπιον των απογόνων τους, που είχαν καταλάβει τις εξέδρες. Οπως βλέπετε, αυτός ο Λαός διαθέτει Εθνικές Επετείους για όλα τα γούστα. Για να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι χάθηκε το νόημά τους. ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΟΛΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ.
Ιάκωβος Τίγκας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου