Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ.


Κυκλοφόρησε μιά προκήρυξη στο Facebook αγνώστου εκδότη, η οποία καλεί τον κόσμο στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 18.00 για εξέγερση. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί & πολλά βρώμικα παιχνίδια παίζονται στην πλάτη αυτού του δύσμοιρου & εξ αιτίας του κεφαλιού του κακοπαθούντα λαού, οφείλω να επισημάνω κάποια πράγματα:
Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι οι καλούντες σε εξέγερση είναι άγνωστοι, δεδομένου ότι δεν υποδηλώνεται τι ενοούν αυτοί ως εξέγερση, & με ποιό σκοπό. Αλλα για παράδειγμα λέει ο Τσίπρας άλλα ο Καμμένος, & άλλα ο Λιάκος. Βέβαια αυτοί επίσημα δεν καλούν τον Λαό για εξέγερση, όπως το ΚΚΕ, το οποίο καλεί τον κόσμο κατά καιρούς σε εξέγερση γιαλαντζί.
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο & πολυπλοκότερο. Θα κάνουμε μιά εξέγερση & ύστερα τι;. Τι είδους μορφή θέλουμε να έχει το μετά;
Η έννοια της συλλογικότητας είναι καπελωμένη από τα διάφορα κόμματα, φορείς & οργανώσεις, τα οποία κατευθύνουν τις μάζες να ζητούν ότι αυτοί οι επί κεφαλής ζητούν. Τους πείθουν με ψέματα, ότι τα δικά τους συμφέροντα & σκοπιμότητες, είναι τα συμφέροντα του Λαού & καταφέρνουν τους ανθρώπους να τα οικειοποιηθούν ως δικά τους αιτήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά την Ευαγγελική ρύση του Χριστού "έχει ψυγεί η αγάπη των πολλών", φράση με την οποία σηματοδοτεί μεταξύ των άλλων τους έσχατους χρόνους. 
Ετσι λοιπόν οι άνθρωποι δεν αγαπούν την Αλήθεια, ούτε τον συνάνθρωπο & εξ΄αυτού δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πραγματικά τους συμφέροντα. Δεν τους νοιάζει η δικαιοσύνη την οποία ταυτίζουν με την δική τους βολή. Ετσι λειτουργεί η έννοια της συλλογικότητας. Και όλοι μαζί γκρινιάζουν & παραπονούνται για τα άδικα, στην εφαρμογή των οποίων & οι ίδιοι έλαβαν μέρος.
Γι αυτό & δεν έχει γίνει & ούτε πρόκειται να γίνει καμιά εξέγερση με την ιδέα της οποίας δεν είμαι αντίθετος, αλλά επιφυλακτικός.
Δεν μπορώ να μην επισημάνω την απουσία του πνευματικού κόσμου αυτής της Χώρας από το ζήτημα εξέγερση. Πλην συνεχών αμπελοφιλοσοφιών στα κανάλια, βαρύγδουπων επισημάνσεων, ωριμάνσεων & ψευτοκουλτουριέ αποφθεγμάτων, δεν βλέπω τίποτε άλλο. Αυτό λέγεται κατάντημα. Επίσης δεν βλέπω τον Στρατό, τους Δικαστές, τους παπάδες, ναι τους παπάδες που έχουν την δύναμη να προκαλέσουν εξέγερση, με πηδάλιο την αλήθεια & την αγάπη σε αυτήν & τον συνάνθρωπο. Δεν βλέπω τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι όχι μόνον δεν κουνιούνται, αλλά συντάσονται με την Εθνική Προδοσία & τους προδότες. Δεν καταλαβαίνουν ότι άν δεν εξεγερθούμε τώρα, θα μας αποτελειώσουν πολύ σύντομα. 
Υπό αυτές τις συνθήκες, πολύ φοβάμαι έχοντας υπόψη μου ότι πολύ σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω κυριολεκτικά κανείς δεν πρόκειται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να καταλάβει τι κρύβεται από πίσω & τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θα υλοποιηθεί δηλαδή & η ρύση του Χριστού "ως οι ημέρες του Νώε θα είναι εκείνες οι ημέρες. Οι άνθρωποι θα πινουν & θα τρώνε, θα χτίζουν & θα παντρεύονται, όπως τότε μέχρι που ξέσπασε ο κατακλυσμός & ήρεν άπαντας". Για τα σημεία των καιρών θα επανέλθουμε με αναλυτικά στοιχεία.
Ιάκωβος Τίγκας.      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου