Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΤΟΝ "ΑΠΟΗΧΟ" ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΦΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


Εκδηλώσεις οργής & αγανάκτησης σε όλη την Ελλάδα έγιναν για τους δύο αδικοχαμένους φοιτητές της Λάρισσας, με ρεσό κεράκια.
Πως φτάσαμε όμως εδώ; αναρωτιέμαι συχνά. Την απάντηση την πήρα ξαφνικά εχθές όταν διάβασα στο Facebook το "οργισμένο" κάλεσμα ενός γνωστού μου, ο οποίος ως υπάλληλος στο παρελθόν συνυπέγραψε με άλλους για μια μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή. Αυτός ο κύριος, δεν παρέλειπε κατά καιρούς να εκφωνεί δημόσια λόγους για την προστασία του περιβάλλοντος, την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Εχτές λοιπόν διαμαρτυρόταν για τους νεκρούς φοιτητές. Να λοιπόν πως φτάσαμε εδώ. Από τα μικρά φτάσαμε στα μεγάλα. Από την ατομική διαφθορά ενός εκάστου & την υποκριτική εκδήλωση ενδιαφέροντος επί παντός επιστητού, φτάσαμε στην Εθνική Προδοσία που βάφτησαν ως δήθεν σωτηρία του Εθνους. Τι διαφορετικό έκανε ο άνω κύριος, από τους σημερινούς Προδότες & φονιάδες του Λαού μας; Δεν σκότωσε το περιβάλλον & μετά εκφωνούσε λόγους ενάντια δήθεν σε όσους καταστρέφουν το περιβάλλον; Το ίδιο ακριβώς κάνουν & οι σημερινοί "Κυβερνήτες" αυτής της δύσμοιρης Χώρας οι οποίοι τοποθετήθηκαν εκεί από ανθρώπους σαν τον αναφερόμενο κύριο. Πρόδοσαν την Ελλάδα & ταυτόχρονα μιλούν για Εθνική σωτηρία.
Το ίδιο κάνει & ο Λαός που κυβερνούν. Γιατί τώρα γκρινιάζουν; 
Κάθε Λαός λοιπόν είναι άξιος των ηγετών του. Και σε κάθε τέτοιο Λαό υπάρχουν θύματα τραγικά, όπως αυτών των παιδιών & εκείνων που αγανάκτησαν πραγματικά. Εκείνων που άναψαν τα ρεσό κεράκια. Ομως ας αναλογιστούμε όλοι. Τι ευθύνες έχει ο καθένας από εμάς. Πόσο ο καθένας μας συμετείχε ή όχι "στα μικρά" που έφεραν τα μεγάλα. Και μετά, εκτός από τα κεράκια, ας αναλογιστούμε την υποχρέωση όλων μας στην εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που ο καθένας μας μπορεί να κάνει για να το εφαρμόσει. Από απλή ανυπακοή & απείθεια στους προδότες & σε όσους τους υπηρετούν, έως τον ένοπλο αγώνα όπου & όταν χρειαστεί. Και βέβαια μέσα από την ατομικότητα θα βγει η συλλογικότητα. Αλλοιώς κάθε κίνηση αντίδρασης θα καπελώνεται από τους ψευτοεπαναστάτες, σαν τον παραπάνω κύριο.
Ιάκωβος Τίγκας.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου