Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

CONDOR CLUB GREEKTEAM

ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ

GREECE 2.0(HD) ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ



Ετοιμη είναι η Ελληνική σκηνογραφία Greece 2.0(HD) με τρισδιάστατα ωραιότατα σκηνικά, που θα ενθουσίαζαν ακόμη & τους πλέον απαιτητικούς.
Μετά από μήνες προσωπικής δουλειάς του δημιουργού της Θάνου Παπαντονόπουλου, μπορούν οι Ελληνες & ξένοι φίλοι του Condor Simulator να απολαύσουν υπέροχες πτήσεις πάνω από τα Ελληνικά βουνά, της Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας.
Εδώ & ένα μήνα περίπου το σενάριο δοκιμαζόταν από τους Ελληνες της ομάδας οι οποίοι είχαμε την τιμή να επιλεγούμε για τις δοκιμές, & εντοπίστηκαν τα σφάλματα, τα οποία γνωστοποιήθηκαν στον δημιουργό για διόρθωση. Ετοιμη & διορθωμένη η σκηνογραφία είναι πλέον ανεβασμένη στο Condor club για κατέβασμα & επίσημα από τους ενδιαφερόμενους. Μέχρι αυτήν την ώρα που κοίταξα, ακόμη δεν είναι διαθέσιμη. Από στιγμή σε στιγμή, θα εμφανιστεί στα miror. Λίγο υπομονή ακόμη.
Ενα μεγάλο ευχαριστούμε & ένα μεγάλο μπράβο στον Θάνο Παπαντονόπουλο, που από τον προσωπικό του χρόνο, μας χάρισε ένα σκηνικό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχα ξένα. Η Ελλάδα επί τέλους δείχνει στην Διεθνή σκηνή ένα άλλο πρόσωπο μακρυά από την μιζέρια σε πείσμα των καιρών & των όσων συμβαίνουν στην όμορφη Χώρα μας.
Καλές πτήσεις λοιπόν σε όλους.
Ιάκωβος Τίγκας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου