Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ GREECE 2(HD)

H ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ GREECE 2(HD) EINAI ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Greece 2 (HD) είναι πλέον γεγονός. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, επί τέλους μετά από ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, εμφανίστηκε στα miror του Condor club-eu το Ελληνικό σενάριο. Είναι εκπληκτική η κατά συροήν προσέλευση των ξένων στο κατέβασμα όπου έπιασαν όλες τις θέσεις, όπως φαίνεται στην μεσαία φωτό.Από τους τέσερεις Ελληνες που κατέβαζαν τελευταίος & με χαμηλότερη ταχύτητα όπως πάντα & εγώ..., & δεν πα να πληρώνω για υψηλές ταχύτητες,...Στην Ελλάδα ζούμε. Δείτε τις ταχύτητες των ξένων για να καταλάβετε. Πάντως μέχρι τα ξημερώματα κατέβηκε.
Ο συνωστισμός των ξένων για το Greece 2(HD) συνεχίστηκε όλη την νύχτα & συνεχίζεται & σήμερα. Αυτό κάτι λέει & για αυτούς που δεν ξέρουν, να εξηγήσω ότι η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ανεμοπορία, εξ αιτίας του άγριου ορεινού της όγκου. Το γεγονός ότι περικλείεται από θάλασσες από παντού, της δίνει την μοναδικότητα ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών, μαγευτικών εικόνων & θέας & η ανεμοπορία στην Ελλάδα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον & εμπειρία. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ο ανεμοπορικός παράδεισος & ανεμοπορικό θέρετρο. 
Η Χαλκιδική θα μπορούσε να αποτελέσει ανεμοπορικό κέντρο-θέρετρο, αφού θα μπορούσαν να συρέουν εδώ ανεμοπόροι από όλον τον κόσμο με τα ανεμόπτερά τους σε trailers να κάνουν τα μπάνια τους & τις πτήσεις τους, προσφέροντας έναν ποιοτικό εναλλακτικό τουρισμό. Τα χρήματα για τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται είναι λίγα. Ομως οι "άρχοντες" της Χαλκιδικής αλλά & οι ιδιώτες ιδιοκτήτες τουριστικών εγκαταστάσεων όπως το Πόρτο Καρράς, περί άλλων τυρβάζουν. Το παλιό αεροδρόμιο του Αγιου Μάμα έχει μεταβληθεί σε αναξιοποίητη χέρσα έκταση & μόνο το Prel στο Λάκκωμα ψιλοδουλεύει.
Απ΄ότι φαίνεται οι ξένοι εκτιμούν την Ελλάδα περισσότερο από τους Ελληνες.
Ιάκωβος Τίγκας.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου