Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Η ΑΣΕΒΕΙΑ & Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ



Εχουμε ξανακάνει κουβέντα για το περιβόητο αυτό "τάμα του Εθνους". Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι αυτό το τάμα το έκανε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, προσευχόμενος στον Θεό για την λευτεριά της Πατρίδας. Υποσχέθηκε στον Μεγαλοδύναμο, την κατασκευή ενός περικαλούς Ναού, αφιερωμένου στον Σωτήρα Ιησού Χριστό.
Το Εθνος λευτερώθηκε με το καλό, αλλά το τάμα έμεινε ανεκπλήρωτο. Βλέπετε οι Ελληνες όλα αυτά τα χρόνια είχαν με άλλα πράγματα να ασχοληθούν, την κατ΄εξοχήν κύρια ασχολία τους την ρουφιανιά & την διχόνια. Είχαν να βάλουν φυλακή τον Κολοκοτρώνη, να εγκαθιδρύσουν μασονικές στοές, να φτιάξουν Κράτος τέλος πάντων, ένα Κράτος ανάξιο των προσδοκιών του Κολοκοτρώνη & των άλλων καπεταναίων.
Οταν εξ΄αιτίας του κεφαλιού μας (γιατί έχουμε τεράστιο μερίδιο ευθύνης) φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα & με εντολή Λαού συντελείται αυτήν την ώρα Εσχάτη Προδοσία της Χώρας, σε όλα τα επίπεδα, τώρα που ο Λαός μας πεινάει,...τώρα θυμήθηκαν οι Ποιμένες Δεσποτάδες & σύγχρονοι Φαρισαίοι να εκπληρώσουν το τάμα του Εθνους. Εβαλαν μπροστά λοιπόν το μεγάλο "Θεάρεστο" έργο τους προσευχόμενοι οι θρασύτατοι να τους δίνει υγεία ο Θεός....Ω της ασέβειας κάλος, Ω της Θεομπαιξίας όνειδος, Ω της μίζας μεγαλείο. Ο Αρχιεπίσκοπος ως αντιπρόεδρος της Εθνικής τράπεζας, αγκαλιά με τους Ρότσιλ & τις αντίχριστες δυνάμεις, του διεθνούς Σιωνισμού, οι τρόφιμοι των μασονικών στοών, αυτοί που ματώνουν τους Ελάχιστους Αδελφούς Του Σωτήρα Χριστού, θα εκπληρώσουν το τάμα του Εθνους. ΟΥΑΙ Υμίν....Ντροπή.
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή: 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου