Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ανάσταση-Πάσχα 2013

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ

 

Easter Images
Easter Pictures - Quotes - Photobucket

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών
θανάτω θάνατον πατήσας
& τοις εν τοις μνήμασιν ζωήν
χαρισάμενος.

Ναι φίλοι μου έτσι ακριβώς έγινε. Ο Χριστός Ιησούς Ανέστη από τους νεκρούς & με τον Θάνατό του, πάτησε τον θάνατο & χάρισε ζωή στους πεθαμένους.
Και αυτά δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας γιατί όλοι οι πεθαμένοι θα Αναστηθούν την μεγάλη Ημέρα της Δεύτερης Παρουσίας του Χριστού μας, η οποία είναι κοντά πολύ κοντά, μα πολύ κοντά, με σάρκα & οστά, & όχι σαν αερικά ή με δήθεν άϋλα σώματα, χωρίς φόβο, αρώστιες, λύπη, άγχος, για να ζήσουμε όλοι μας, αιώνια ευτυχισμένα, ανέμελα χωρίς Ναούς γιατί ο Ιδιος ο Θεός θα ζει ανάμεσά μας.
Είτε κάποιοι το πιστεύουν & το βλέπουν είτε κάποιοι δεν το πιστεύουν & δεν το βλέπουν, ευτυχώς είναι αλήθεια. Υπάρχουν αποδείξεις όχι ενδείξεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, τις οποίες μπορεί κανείς να βρει σε μια καλή σύγχρονη Απολογητική, όπου 4 Επιστήμες η Ιατρική, η Νομική, η Ιστορία & η Λογική συνεπεικουρούν & αποδεικνύουν την Αλήθεια της Ανάστασης του Ιησού Χριστού μας.Θα πρέπει όμως να έχουμε όλοι υπόψη μας ότι υπάρχει & η Αιώνια Δικαιωσύνη η έννοια της οποίας είναι αναλείωτη διαχρονικά & εκτός χρόνου. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να καούν τα έργα μας & εμείς να σωθούμε ως από την φωτιά διερχόμενοι ( Απόστολος Παύλος) γιατί αυτό θα είναι μια μεγάλη & οδυνηρή περιπέτεια. Ας δώσουμε την Δικαιωσύνη που χρωστάμε τώρα πριν να είναι πολύ αργά.
Ευχομαι την καλή Ανάσταση όλων μας.
Ιάκωβος Τίγκας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου