Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Οδηγός...καρατόμησης Δημοσίων υπαλλήλων

Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΑΡΕΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...ΑΡΧΕΤΑΙ.


Αυτό είναι το εξώφυλο του "Οδηγού για το σχεδιασμό θέσεων εργασίας" που θα λάβουν σε λίγες ημέρες οι Δημόσιοι υπάλληλοι, για να συμπληρώσουν το 16σέλιδο ερωτηματολόγιο που εμπεριέχεται σε αυτόν.
Πάντως τα πουλιά που εικονίζονται στο εξώφυλο μάλον με κοράκια μοιάζουν, υποδηλώνοντας τι πρόκειται να συμβεί στους "ανεπιθύμητους" Δημοσίους υπαλλήλους, αυτούς που καλή ώρα έχουν blog που μιλάνε για προδότες της Πατρίδας, που στέκονται επιμένοντας ακόμη, απέναντι στην διαφθορά, που επιμένουν να εξυπηρετούν πολίτες, που μιλάνε για "μάρκετιν" στην Δημόσια Διοίκηση, που δεν διστάζουν να καταγγέλουν τον όποιο πολιτικό προϊστάμενο παρανομεί, που δεν κάνουν ρουσφέτια, που αρνούνται να θέσουν την ιδιότητά τους στις υπηρεσίες ρουσφετολογίας του κάθε πολιτικού δικτατορίσκου, που δεν ρουφιανεύουν τους συναδέλφους, που τέλος πάντων είναι αντικοινωνικοί & ακατάλληλοι βρε αδερφέ.
Διαβάστε τον "οδηγό καρατόμησης" γιατί περί αυτού πρόκειται, όσοι αντέξετε από τον παρακάτω σύνδεσμο, & αν βγάλετε νόημα, τηλεγραφείστε μου. Να μου ζήσουν οι εργατοπατέρες συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΔΥ & των περιφερικών συλλόγων.
Ιάκωβος Τίγκας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου