Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εντουαρντ Σνόουντεν

ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ



Τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή της στην Διεθνή σκηνή, μια περίεργη αλλά & ύποπτη προσωπικότητα. Πρόκειται για τον γνωστό πλέον σε όλους κυριολεκτικά από το πουθενά, τον Εντουαρντ Σνόουντεν, τον άνθρωπο που παρακολουθούσε τους πάντες & τα πάντα "ως εργαζόμενος" αλλά επειδή είναι & "ηθικολόγος" τα έβγαλε στην φόρα προκαλώντας το "μένος" των Αμερικανών, οι οποίοι τον κυνηγάνε αλλά δεν τον βρίσκουν...λέει!
Λες & δεν το ξέραμε ότι παρακολουθούνται τα πάντα, έπρεπε να μας το πει ο Σνόουντεν. 
Διαβάζουμε δεξιόθεν & αριστερόθεν, ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων & δεν γουστάρει λέει τον Μεγάλο Αδελφό & δεν γουστάρει λέει να ζει σε μια κοινωνία χωρίς ιδιωτικότητα...λέει!
Κρατάει λέει στα χέρια του 3 καυτούς φακέλους από παρακολουθήσεις σε Γερμανία, Κίνα & Ελλάδα. Εχει στοιχεία για το πως "σταυρώθηκε" η Ελλάδα & ποιοί την σταύρωσαν. Περιδιαβαίνει τον κόσμο & ζητάει άσυλο να γλιτώσει από τους κακούς Αμερικανούς & κανείς δεν του δίνει. Είναι "Παγκόσμιος Φυγάς" & ο Ηρωας της Ανθρωπότητας, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εμφανισθείς από το πουθενά.
Λοιπόν ρε μάγκα μου, μπράβο στο παλληκάρι. Αυτός είναι ήρωας, όχι,....κολοκύθια τούμπανα.
Πήγε λέει στον Στρατό το 2003, άρα τότε ήταν 20 χρονών περίπου & σήμερα 30;;;;
Εντουαρντ Σνόουντεν. Πες μας κι άλλα.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου