Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Οι Ουραγοί της Εθνικής Προδοσίας

ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ: ΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.



Είναι πλέον ολοφάνερος ο ρόλος των αιρετών Περιφερειαρχών & Αντιπεριφερειαρχών ως ουραγοί στα σχέδια της Κεντρικής εξουσίας των προδοτών, για την καταστροφή της Χώρας.
Στο κομάτι της ευθύνης που τους αναλογεί, ανέλαβαν ουσιαστική συνδρομή στην καταστροφή της Δημόσιας Διοίκησης.
Αφού διόρησαν ανήκανους προϊσταμένους Υπηρεσιών με πολιτικές αποφάσεις & χωρίς Υπηρεσιακά Συμβούλια, αφού διόρησαν δωτά Υπηρεσιακά συμβούλια τα οποία κουρελιάζουν νόμους διατάξεις & κάθε μορφή δεοντολογίας στην Δημόσια Διοίκηση, αποφασίζοντας & διατάσοντας παράνομα & καταχρηστικά, με αυτήν την υποδομή, ζήτησαν από τους προδότες του Υπουργείου Διοικητικής μεταρύθμισης, να νομοθετήσουν δικαίωμα στους αιρετούς να μετακινούν από Νομό σε Νομό εντός της Περιφέρειας υπαλλήλους ανάλογα με τις ανάγκες των Υπηρεσιών, χωρίς την θέληση των υπαλλήλων & χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Οι τοπικοί αιρετοί δικτατορίσκοι αποφασίζουν & διατάζουν στα ιδιωτικά τους μαγαζάκια που έχουν μετατρέψει τις Αιρετές Περιφέρειες, διαλύοντας σπίτια, οικογένειες, κοινωνίες.
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζονται να υπογράψουν σύμβαση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για την αξιολόγηση δομών, Υπηρεσιών & αναγκών.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι "πολύ λίγοι" του ΑΠΘ, έκριναν ακατάλληλο τον μακαριστό καρδιοχειρουργό Σπύρου για καθηγητή Πανεπιστημίου.
Στο διά ταύτα λοιπόν οι ανάγκες, δομές, υπηρεσίες θα καθορίζονται ανάλογα με την αρεστότητα ή όχι των υπαλλήλων, στους αιρετούς & τα κυκλώματά τους. Οποιος χαλάει την μπουγάδα εργάζεται κατά συνείδηση, αρνείται την όποια σκοπιμότητα & εξυπηρετεί δίκαια & αξιοκρατικά πολίτες,...θα καλύψει ανάγκες Υπηρεσιών σε άλλο νομό.
Ομως θα πρέπει οι κύριοι αιρετοί, να λάβουν υπόψη τους ότι, όπως έχω πει & άλλη φορά, αυτοί δεν είναι σιδηρόφραχτοι όπως οι εντολείς τους. Ζουν & πολιτεύονται ανάμεσά μας στις τοπικές κοινωνίες οι οποίες πλέον έχουν τον λόγο.
Ας πληροφορηθούν λοιπόν οι πολίτες των τοπικών κοινωνιών, όταν τους λένε: "Εχεις δίκιο...εγώ θέλω να σ΄εξυπηρετήσω αλλά δεν μπορώ....βλέπεις τι μας κάνουν....μας έκοψαν πιστώσεις, εκείνο, το άλλο,..." ότι αυτοί που τους τα λένε αυτά, είναι ουραγοί των προδοτών της Κεντρικής εξουσίας, & κανείς τους δεν μιλάει για τα "μαύρα" που κυκλοφορούν στις Αιρετές Περιφέρειες & τις Περιφερειακές Ενότητες.
Οι Πολίτες των τοπικών κοινωνιών που είναι εγκλωβισμένοι σε κοματικές οργανώσεις βάσης, ας απεγκλωβιστούν από αυτές ας καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουν & τους αποκοιμίζουν & ας πάρουν την Περιφερειακή Διοίκηση στα χέρια τους, αποδομόντας & καθαιρώντας αυτούς που τους πούλησαν & τους καταστρέφουν.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου