Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

15 Αυγούστου: Η Πασχαλιά του καλοκαιριού

15ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ.



15 Αυγούστου 2013. Η Πασχαλιά του καλοκαιριού για τους Ελληνες. Η Γιορτή της Κυρά Δέσποινας. Αυτής που τόσες φορές μας προστάτεψε είτε σαν Εθνος είτε τον καθένα προσωπικά, Αυτής την οποία εμείς οι δυσεβείς βλαστημάμε με πρωτοφανή ιδιαζόντως απεχθή τρόπο, χωρίς να το θέλουμε. Αυτής που κατέχει τα Δευτερία της Αγίας Τριάδας, της Μάννας του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας.
Οπου νάναι θα παρακολουθήσουμε στα δελτία ειδήσεων τις εορταστικές εκδηλώσεις με την παρουσία όλων εκείνων των ασεβών προδοτών που κατάστρεψαν την Ελλάδα & τους ανθρώπους της. Το θράσος τους θα φτάσει & στην επίκληση του Ονόματός της για να τους βοηθήσει στο έργο τους.
Ηθελα να ήξερα, υπάρχει κάποιος Ιεράρχης ή Ιερέας ο οποίος να τιμήσει την ανδρεία του ράσσου του & να τους πετάξει έξω από τους Ναούς με τις κλωτσιές;
Ενας προκάτοχός σας " Αγιοι Πατέρες" ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, είχε κράξει την αυτοκράτειρα Ευδοξία ουκ ολίγες φορές, που στο κάτω κάτω δεν έκανε & τίποτε σπουδαίο σε σχέση με τους σημερινούς ακατανόμαστους άρχοντες. Βέβαια ο Χρυσόστομος εξορίστηκε & πέθανε στην εξορία γι αυτό, έγιναν δύο απόπειρες δολοφονίας του, πέρασε τα πάνδεινα για τον Λόγο του Χριστού & το ποίμνιό του.
Εσείς ποιμένες του γλυκού νερού, εκτός από γλυκανάλατα & ακίνδυνα ανώδυνα & αποχαυνωτικά κηρύγματα, είστε άξιοι για κάτι άλλο; Μοιάζει κανείς με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο από εσάς που διατυμπανίζεται ότι έχετε "κανονική διαδοχή";
Και μην με πει κανείς σας παλαιοημερολογίτη γιατί δεν είμαι. Δεν κολάω σε τέτοια.
Αν έστω την τελευταία στιγμή κατάλαβε κανείς σας τίποτε πετάχτε έξω από τους Ναούς τους αντίχριστους προδότες, πριν σας πετάξει έξω όλους με τις κλωτσιές η ίδια η Παναγιά μας.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου