Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ιερά Συνοδος...άϊντε άϊντεεε

ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ



Πληθαίνουν όπως διαβάζουμε οι φωνές των Ιεραρχών, οι οποίοι ζητούν την έκτακτη σύγκλιση της Ιεραρχίας για τα μεγάλα λέει ζητήματα που έχουν ανακύψει. Λέω & γω υπάρχει ίσως ένα φως; 
Οχι βέβαια, απόλυτο σκοτάδι. Τα μεγάλα ζητήματα για τους Ιεράρχες, είναι η κατάργηση της Κυριακής αργίας, των θρησκευτικών,....το θρήσκευμα από τις ταυτότητες....
Δηλαδή αν υπάρχει το θρήσκευμα στις ταυτότητες μαζί με τσιπάκι RFID δεν τρέχει τίποτε!
Για τον "λεβέντη" Παγκόσμιο Ηγέτη που είναι ήδη εδώ & τις μεθόδους του, χαμπάρι δεν έχουν πάρει. Για τους Ελληνες που λοιμοκτονούν, αγρόν ηγόρασαν, για την Εθνική προδοσία που συντελείται, ενιά έχει ο μήνας, για όσα πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλον, πέρα βρέχει...!
Βέβαια όλοι αυτοί διακατέχονται από την αντίληψη μεταξύ των άλλων, που άκουσα πρόσφατα σε "Χριστιανικό γκέτο" που επισκέφτηκα, ότι δεν υπάρχει ζήτημα εσχάτων γιατί δεν έχουν εκπληρωθει πολλά, όπως, άκουσον άκουσον, το "μία ποίμνη, είς ποιμήν"!!! Μα βρε Θεομπαίχτες αν υπάρξει αυτό, δεν υπάρχει λόγος για Δεύτερη Παρουσία. 
Πάλι παρερμηνείες, πάλι στρουθοκαμηλισμοί.
Το έχω ξαναπεί αν όλοι αυτοί που φέρουν την αυθεντία του Λόγου του Χριστού, μιλούσαν ανοιχτά & χωρίς περιστροφές στους ανθρώπους, τα σχέδια του βδελύγματος της ερημώσεως δεν θα περνούσαν. Εχουν τεράστια δύναμη. Και μόνον να λέγανε από Αμβωνος ότι πρόκειται για Εθνικούς προδότες & να καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώσει δεκάρα τσακιστή, αν λέγανε ότι αυτή η Εθνική προδοσία γίνεται κατ, εντολήν του Παγκόσμιου Ηγέτη ο οποίος μέσα από την εξαθλίωσή μας προσπαθεί να αναδειχθεί ως σωτήρας φορώντας μας την σφραγίδα του, είχαν την δύναμη να ανακόψουν τα σχέδιά του. Και γι αυτό που δεν κάνουν, θα δώσουν λόγο σ΄Εκείνον που τους διόρισε.
Το να τα λέω εγώ, το πολύ πολύ να με ακούσουν & πιστέψουν μεμονωμένα άτομα. Και βέβαια στις συνειδήσεις των "ευσεβών εθελοτυφλούντων" είμαι αποσυνάγωγος.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου