Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ενα Βήμα πριν από την Καταστροφή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ



Ολο & σε περισσότερους γίνεται αντιληπτό ότι βρισκόμαστε ένα μόλις βήμα πριν από την μεγάλη καταστροφή της Πατρίδας μας & όχι μόνον, μέσα από τα αποκαϊδια της οποίας θα αναδειχθεί ο Παγκόσμιος Ηγέτης το βδέλυγμα της ερημώσεως, ως σωτήρας & μεσίας, να μας βάλει σε τάξη.
Οι προδότες που έχουν ιδιοποιηθεί την αυθεντία του Κράτους ετοιμάζονται για να κάνουν το Salto mortale της κατεδάφισης της Ελλάδας. Μιλάνε για μαζικούς πληστηριασμούς, συλλήψεις, απολύσεις, σπέρνουν τον φόβο & προετοιμάζουν τον κόσμο.
Ηδη άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδύκτιο οδηγίες επιβίωσης με καταλόγους τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης, σπέρνοντας τον πανικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους αυτοί που τα γράφουν αυτά, προφανώς έχουν υπόψη εξέγερση, κλείσιμο τραπεζών, έλειψη αγαθών, λεηλασίες & πλιάτσικο, ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν έφτιαξα αυτό το blog, είχα πει ότι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα. Είναι η μεγαλύτερη μπλόφα, το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα, ότι δήθεν έχουμε οικονομική κρίση. Πρόκειται για επινόηση αντίθεων σκοτεινών δυνάμεων & εφαρμόζεται από συνανθρώπους μας τους οποίους ελέγχουν με αποκορύφωμα του απόλυτου ελέγχου ενός από εμάς, του Παγκόσμιου Ηγέτη ο οποίος είναι ήδη εδώ. Μένει μόνον να δούμε ποιός είναι. Ο στόχος των δυνάμεων αυτών είναι ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων, γιατί αμφισβητούν την ικανότητα του ανθρώπου στο "κατ, Εικόνα & Ομοίωση".
Οι συνάνθρωποί μας μεγαλοτραπεζίτες έπαιξαν τον ρόλο τους αφού χρησιμοποιήθηκε το πάθος τους για πλούτο. Τώρα δεν χρειάζονται πλέον, γι αυτό & θα είναι οι πρώτοι που θα καταστρέψει.
Είναι λοιπόν σχήμα οξύμορο έχοντας υπόψη αυτά, να μιλάμε ανθρωποκεντρικά για εφοδιασμό υλικών αγαθών λες & αυτά είναι το ζητούμενο. Ομως τα υλικά αγαθά είναι το μέσον εκβίασης & όχι το ζητούμενο. Και βέβαια όλη αυτή η ιστορία του ελέγχου των ανθρώπων από τις αντίθεες δυνάμεις, δεν γίνεται για ένα εφήμερο πλήθος θνητών. Δεν ενδιαφέρονται για θνητούς αλλά για αθάνατους.
Στο σημείο αυτό θα μας βοηθήσουν τα λόγια του ιδίου του Χριστού: "Μην νοιάζεστε για το τι θα φάτε & τι θα ντυθείτε. Δείτε τα πτηνά του ουρανού, ούτε γνέθουν, ούτε εργάζονται & όμως ο Ουράνιος Πατέρας τα τρέφει. Δείτε το χορτάρι των αγρών που σήμερα υπάρχει & αύριο το κέμε. Ούτε ο Σολομών δεν ντύθηκε με τόσο όμορφα ρούχα. Εσείς δεν είστε κάτι παραπάνω από τα πουλιά & το χορτάρι; Αν ο Πατέρας θρέφει τα πουλιά & ντύνει το χορτάρι, δεν θα θρέψει & θα ντύσει εσάς ολιγόπιστοι; Ζητάτε την Ουράνια Βασιλεία & όλα όσα έχετε ανάγκη θα προστεθούν".
Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν για την καθημερινότητα των ανθρώπων διαχρονικά αλλά ειδικά για τις μέρες που ζούμε & έρχονται.
Μην μασάτε λοιπόν για το τι θα γίνει. Οι κύριοι αυτοί, άνθρωποι & πνεύματα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποφασίσουν για κανέναν αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει, αν θα πεινάσει ή αν θα φάει. Δεν είναι δική τους δουλειά. Ο Κύριος της Ζωής & του Θανάτου είναι Αυτός που πέθανε & Αναστήθηκε για να μας δείξει τον δρόμο. Είναι Αυτός που προανήγγειλε όλα αυτά που με εκπληκτικό τρόπο εκπληρώνονται σήμερα. Είναι Αυτός που φεύγοντας μας είπε ότι θα ξανάρθει & να μην φοβόμαστε γιατί θα είναι μαζί μας μέχρι την συντέλεια αυτού του Κόσμου.
Ηρθε λοιπόν η ώρα. Εμείς είμαστε η γενιά που επιλέχτηκε να αντιμετωπίσει όλα αυτά. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν είμαστε όλοι ενωμένοι, θα ματαιώναμε τα σχέδια των αντίθεων, σαν να σηκώναμε μια πέτρα. Οι λίγοι που έχουν μείνει αντιστεκόμενοι, θα χρειαστεί να μετακινήσουν βουνά. Αλλά & αυτό θα γίνει γιατί υπάρχει η Δύναμη.
Και κάτι τελευταίο. Οσοι προβληματιστείτε μην μπείτε στον κόπο να ρωτήσετε ιερείς (πλην ελαχίστων), αυτοί ούτε έχουν καταλάβει τίποτε ούτε βλέπουν τίποτε, πολλοί δε έχουν ταχθεί στις Υπηρεσίες του Παγκόσμιου Ηγέτη.
Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν σιγά σιγά ζητώντας την Ουράνια Βασιλεία γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, & όλα τα άλλα που θα έχουμε ανάγκη θα προστεθούν, όπου & όπως Εκείνος θα κρίνει. Στώμεν καλώς λοιπόν.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου