Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Εκλογές ή Απελευθέρωση;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.


Τον τελευταίο καιρό δίνουν & παίρνουν οι δημοσκοπήσεις & εντείνονται οι φήμες που θέλουν εκλογές πρόωρες.
Οι προπαγανδιστές της εξουσίας, θέλουν να μας πείσουν ότι η Χώρα έχει ανάγκη από εκλογές. Ομως αυτά είναι φυσιολογικά σε καιρό Δημοκρατικής δυσαρέσκειας & όχι σε καιρο κατοχής & υποδούλωσης της Πατρίδας σε ξένους κατακτητές με Κυβέρνηση δοσίλογων. Τα αντιπολιτευόμενα κόμματα είχαν όλο το περιθώριο & την άνεση να ρίξουν αυτήν την Κυβέρνηση των προδοτών, αν πράγματι ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα, παραιτούμενοι από το Βουλευτικό αξίωμα ώστε να προκαλέσουν διάλυση της Βουλής. Δεν το έκαναν & αντ΄αυτού άφησαν περί τις 4000 αυτοκτονίες, αφήνουν την εξαθλίωση & τον φόβο να συνεχίζεται & τους Ελληνες να διώκωνται, από ένα Κράτος που πολιτεύεται κατά της ανθρώπινης ζωής, που έχει στρέψει την Διοίκηση κατά των πολιτών του.
Τα εκτός Βουλής κόμματα, θέλουν επίσης εκλογές, για να μπουν μέσα στην Βουλή να ξεκοκκαλίσουν & αυτοί ότι έχει απομείνει. Μέσα σε όλη αυτήν την λαίλαπα, αντριεύει & θεριεύει ο πατριδοκαπηλισμός της Χρυσής Αυγής, που έχει οικιοποιηθεί τα ιερά & τα όσια της Χώρας & προσελκύει στα ναζιστικά δίχτυα της τους αφελείς, παιδί & μόρφωμα του συστήματος των προδοτών ως εναλλακτική λύση, ως κυματοθραύστη των αντιδράσεων. Επιμελώς κρύβουν την Σατανιστική χρειά των συμβόλων & "ιδεολογίας" τους.
Οι Ελληνες δεν μπορούν να πάνε στις κάλπες υπόδικοι & διωκώμενοι, υπό το κράτος του φόβου & της εξαθλίωσης.
Στην κατοχική Ελλάδα κάθε μορφή "εκλογών" θα είναι ένα άκυρο ανοσιούργημα μια καλικατούρα. Στην κατοχική Ελλάδα δεν χρειάζονται εκλογές παρωδία αλλά Απελευθέρωση. Οπως γινόταν μέχρι τώρα όποτε υπήρξε κατοχή, είτε από τους Τούρκους είτε από τους Γερμανούς, είτε παλιότερα από τους Λαούς της Αρχαιότητας.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης λένε ψέματα. Ο Τσίπρας ήδη είπε ότι δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια. Που σημαίνει ότι η εξαθλίωση θα συνεχιστεί. Η μονομερής καταγγελία έγινε επαναδιαπραγμάτευση, η σεισάχθεια ξεχάστηκε & προσπαθούν αυτοί οι σημερινοί αβανταδόροι των προδοτών & εν δυνάμει αυριανοί προδότες Τσίπρας & Καμμένος να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών, μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου & την Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εξοραίζοντάς τους λες & δεν ήταν εκείνοι που έβαλαν τους θεμέλιους λίθους της σημερινής Εθνικής Προδοσίας. Οσο για το ΚΚΕ, αυτοί βρίσκονται στην κοσμάρα τους από καιρό. Από τότε που αναγώρισαν από την μιά τον Ζαχαριάδη & από την άλλη τον Βελουχιώτη. Αυτοί ανέκαθεν έκαναν κοινοβουλευτισμό για να τον καταργήσουν.
Στην κατοχική Ελλάδα υπάρχει ανάγκη από Λευτεριά & μετά από Δημοκρατία γιατί Δημοκρατία χωρίς Λευτεριά δεν υφίσταται.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου