Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η "Νομιμοποίηση" της ανομίας

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ


ΟΙ "ΝΟΜΙΜΕΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 

  Η Κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας.Στο Ελληνικό Σύνταγμα αλλά & στον Ποινικό Κώδικα, αναφέρεται ότι όποιος κατηγορείται, θεωρείται αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του. Διεθνές νομικό αξίωμα είναι: "Καλύτερα ένας ένοχος ελεύθερος παρά ένας αθώος στην φυλακή".
Αυτό είναι το λεγ'ομενο τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή ήταν η στοιχειώδης παραδοχή του Διεθνούς ανθρωπίνου δικαίου.
Με την συνθήκη του Σένγκεν αυτό αντιστράφηκε & ισχύει το "τεκμήριο της ενοχής" Δηλαδή όποιος κατηγορείται, θεωρείται ένοχος μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του.
Αυτήν την "ρύθμιση" την πέρασαν στο πειθαρχικό δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Τι κι αν είναι αντισυνταγματική; Για ποιό Σύνταγμα μιλάμε; Γι αυτό που σύμφωνα με το άρθρο 120 "επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων;...." & το οποίο το έχουν κουρελιάσει κυβέρνηση & αντιπολίτευση;
Ετσι λοιπόν ξεκίνησαν οι "Νόμιμες δολοφονίες".Με την έναρξη του Καλλικράτη που άρχισε την διάλυση της Δημόσιας Διοίκησης, τοποθετήθηκαν Διευθυντές & Προϊστάμενοι Υπηρεσιών & Τμημάτων, με πολιτικές αποφάσεις των Περιφερειαρχών, χωρίς καμία αξιολόγηση & σε πολλές περιπτώσεις όπως στην δική μου & παράνομα. Το έδαφος είχε προλειανθεί σε κάποιες χτυπητές περιπτώσεις από τους απερχόμενους Νομάρχες. Ενώ η θητεία τους ήταν προσωρινή μέχρι τέλους του 2011 οπότε θα γίνονταν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, μέχρι σήμερα δεν έγιναν ποτέ.
Ανθρωποι λοιπόν ικανοί με προσφορά & έργο στην Δημόσια Διοίκηση, κατά κανόνα στέκονται απέναντι από την διαφθορά & χαλάνε την "πιάτσα".  Οι προδότες, αυτούς πρέπει να τους χαλάσουν για να "καθαρίσει" η Δημόσια Διοίκηση όπως παραμυθιάζουν τον κόσμο. Αρχισε λοιπόν το πανηγύρι με "αξιολογήσεις" & πειθαρχικές διώξεις.
Συνήθως οι αδιάφθοροι είναι εξαθλιωμένοι οικονομικά, καθόσον δεν τ΄αρπάζουν. Η τακτική, πεπατημένη ήδη. Τραβάς ένα 5 στον στοχοποιημένο υπάλληλο & άστον μετά να κάνει ένσταση.
Στην περίπτωσή μου, άσκησα τα νόμιμα δικαιώματά μου που απορέουν από τον Υπαλληλικό Κώδικα & τον Κώδικα Διοικητικής διαδικασίας. Αυτή η άσκηση των δικαιωμάτων μου βαφτίστηκε διάπραξη 7 πειθαρχικών παραπτωμάτων για τα οποία παραπέμπομαι στο πειθαρχικό Συμβούλιο. Και επειδή θεωρούμαι ένοχος μόνο με το κατευθυνόμενο πόρισμα της ΕΔΕ, τοποθετούμαι σε αργία, στερούμενος των αποδοχών μου, μέχρι να αποδείξω την αθωότητά μου. Με τι χρήματα θα πληρώσω δικηγόρο; Πως θα κάνω μηνύσεις & αγωγές; Οι άνθρωποι που με δολοφόνησαν έχουν ονοματεπώνυμο. Τα στοιχεία για συγκεκριμένα εγκλήματα που έχουν διαπράξει & συγκαλύπτουν είναι ατράνταχτα. Ο "Νόμος"  της ανομίας που επικαλούνται οι επίορκοι για να βγάλουν εμένα ¨"επίορκο" με καλεί ναναίβω έναν δρόμο με αγκάθια & μου παίρνουν τα παπούτσια. Μου στερούν ακόμη & το δικαίωμα της ζωής. Γιατί; Επειδή αγάπησα την δουλειά μου, επειδή πριν από πολλά χρόνια επέλεξα να ακολουθήσω συγκεκριμένη διαδρομή όπου υπάρχουν ταμπέλες που γράφουν: "Ορκίζομαι να διαφυλάτω το Σύνταγμα & τους Νόμους......να προστατεύω την Δημόσια Υγεία.........." ώστε να μην μπορώ να ξεχάσω. 
"Του αλοιώσαι καιρούς & νόμους..."
Ιάκωβος Τίγκας.

2 σχόλια:

  1. Φίλε Ιάκωβε,
    Θα σου θυμίσω τα λόγια του Θεού προς τον Ιησού του Ναυή, από την Παλαιά Διαθήκη.
    "ίσχυε και ανδρίζου, μη δειλιάσης, μηδέ φοβηθής, ότι μετά σου Κύριος ο Θεός σου εις πάντα, ου εαν πορεύη"
    Τότε η μάχη ήταν για την γη Χαναάν, την γη της επαγγελίας. Τώρα η μ΄χη είναι για την βασιλεία των ουρανών, την τελική και αιώνια πατρίδα μας.
    "ίσχυε και ανδρίζου, μη δειλιάσης μηδέ φοβηθής" Ας φοβούνται οι δολοφόνοι σου, αυτοί που σκοτώνουν εσένα και την οικογένειά σου και ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι. Μακάρι να μετανοιώσουν όσο είναι ακόμα καιρός και να το διορθώσουν. Αλλιώς τόσο ανήκουστη και βαριά αδικία μόνο "στην λίμνη την καιομένη πυρί και θείω" θα τους οδηγήση, ακόμα κι αν εσύ τους αφίσης. Δεν μπορεί, ένα ελάχιστο δείγμα συνείδησης να τους έχει μείνει θα το καταλάβουν. Το εύχομαι ολόψυχα.
    "ίσχυε και ανδρίζου, μη διελιάσης μηδέ φοβηθής" φίλε Ιάκωβε. Μην τα παρατάς. Αγωνίσου μέχρι τέλους κι ο Θεός μαζί σου.
    Μαζί με την συμπαράστασή μου σου αφιερώνω μερικούς στίχους από τον 10ο ψαλμό του φίλου μας Δαυίδ, σαν παράκληση και παρηγοριά.
    Επί τω Κυρίω πέποιθα, πως ερείτε την ψυχή μου μεταναστεύου επί τα όρη ως στρουθίον;
    Κύριος εξετάζει τον δίκαιον και τον ασεβή, ο δε αγαπών την αδικίαν, μισεί την εαυτού ψηχήν.
    Επιβρέξει επί αδίκους παγίδας, πυρ και θείον και πνεύμα καταιγίδας η μερίς του ποτηρίου αυτών,
    ότι δίκαιος Κύριος και δικαιοσύνας ηγάπησεν, ευθύτητας είδε το πρόσωπον αυτού.

    Καλό κουράγιο, φίλε μου

    Το Στρουθίον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μόνο που όλοι αυτοί οι "κύριοι" που κατεργάστηκαν την αδικία αυτή, είναι άβουλα πλάσματα, πιόνια στις βουλές του ανθρωποκτόνου & εκτός από τους υψηλόβαθμους ούε το ξέρουν ούτε το πιστεύουν & γελούν. Η αντίληψή τους περί του δικαίου είναι σκιασμένη από την μέθη & την ματαιότητα του δήθεν, του κάποιου που βλέπει τους άλλους σαν υποχρεωμένους να ανέχονται τις ορέξεις τους, πέρα & πάνω από κάθε έννοια νομιμότητας. Η έννοια της υπηρεσίας προς τον Πολίτη & του ρόλου τους να υπηρετούν τον Πολίτη δεν υφίσταται, ανταυτής υφίσταται η έννοια της Εξουσίας στον Πολίτη. Και βέβαι ούτε λόγος να γίνεται περί αντίληψης των κραδασμών που έχουν προκαλέσει στο Σύμπαν ως έλογα όντα, αλλά & αυτών που πρόκειται να ακολουθήσουν ως συνέπεια.

      Διαγραφή