Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Υιοί του Θεού & Γίγαντες;

ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.


” Και εγενετο οταν επληθυνθησαν οι υιοι των ανθρωπων, εν εκειναις ταις ημεραις εγεννηθησαν θυγατερες ωραια και καλαι. και εθεασαντο αυτας οι αγγελοι υιοι ουρανου και επεθυμησαν αυτας και ειπον προς αλληλους δευτε εκλεξωμεθα εαυτοις γυναικας απο των ανθρωπων και γεννησωμεν εαυτοις τεκνα. Και ειπεν ο Σεμιαζα προς αυτους, ος ην αρχων αυτων. Φοβουμαι μη ου θελησετε ποιησαι το πραγμα τουτο και εσομαι εγω μονος οφειλετης αμαρτιας μεγαλης. Απεκριθησαν ουν αυτω παντες. Ομοσωμεν ορκω παντες και αναθεματισωμεν παντες αλληλους μη αποστρεψαι την γνωμην ταυτην μεχρις ου αν τελεσωμεν αυτην και ποιησωμεν το πραγμα τουτο.” (Ενώχ 6, 1 – 5) Η διήγηση συνεχίζει να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, μιας και τα προϊόντα της σύλληψης ήταν Γίγαντες και ο Θεός, μέσω των τεσσάρων ισχυρών Αρχαγγέλων του, τιμωρεί τους συνομώτες Αγγέλους και διατάζει τον Κατακλυσμό.
Οπως είχα ξαναπεί σε παλαιότερη ανάρτηση, αυτή η ιστορία με τους Υιούς του Θεού & τις θυγατέρες των ανθρώπων, με απασχολεί από καιρό. Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας & επιβεβαιώνουν την ύπαρξη γιγαντόσωμων πλασμάτων.
 Η ιστορία με τους γίγαντες αναφέρεται επίσημα στην Γένεση, όπου αναφέρεται η συνεύρεση των Υιών του Θεού με τις θυγατέρες των ανθρώπων, η οποία είχε ως καρπούς τους γίγαντες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποιοί είναι οι Υιοί του Θεού. Και βέβαια δεν με πείθουν οι "ερμηνείες" των Πατέρων ότι εννοεί τους Ισραηλίτες ενώ ανθρώπους εννοεί τους λοιπούς ειδωλολάτρες.
 



Ερχεται λοιπόν το αποδιδόμενο ως βιβλίο του Ενώχ, το οποίο βέβαια δεν έγραψε ο Ενώχ, γιατί σύμφωνα με τα ιστορικά ευρήματα, στην εποχή του δεν θα πρέπει να είχε ανακαλυφθεί η γραφή. Γράφτηκε λοιπόν από άγνωστο μεταγενέστερο συγγραφέα, ο οποίος έγραψε, ότι μεταφέρθηκε στόμα με στόμα.
Στο βιβλίο αυτό λοιπόν διευκρινίζεται ότι οι Υιοί του Θεού είναι εκπεσόντες Αγγελοι ή κατ΄άλλους εξωγήινες οντότητες, & όπως ήταν φυσικό, δεν συπεριλήφθηκε στα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης. Ομως οι πρώτοι Χριστιανοί Πατέρες το δέχονταν μέχρι τον 9ο μ.Χ. αιώνα, οπότε & χάνονται τα ίχνη του.
 Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι περί γιγάντων έχουμε μαρτυρίες σε όλες τις θρησκείες & πολιτισμούς.
Αξιοσημείωτες είναι οι επίσημες αναφορές στην Παλαιά Διαθήκη η οποία τους αναφέρει εκτός από την Γένεση & στον Μωυσή, όταν έστειλε κατασκόπους να δουν τι γίνεται στην γη Χαναάν, όπου επρόκειτο να εγκατασταθούν, & του ανέφεραν ότι υπήρχαν γίγαντες. Επίσης η αναφορά στον Γολιάθ πολεμιστή γίγαντα των Φιλισταίων, οι οποίοι ήταν κατά πως φαίνεται πρόγονοι των σημερινών Κρητών δηλαδή Ελληνες. Αλλά & σε άλλα σημεία της Παλαιάς Διαθήκης υπάρχουν αναφορές επίσημες στους γίγαντες.
Αναφορές υπάρχουν & στο Κοράνι, αλλά & στην Ελληνική Μυθολογία με τους Κύκλωπες.
Τις αναφορές αυτές, έρχεται να επιβεβαιώσει η επιστημονική έρευνα, όπως θα διαβάσετε στους συνδέσμους που θα παραθέσω, η οποία επιμελώς αποκρύβεται από εκείνους που ανοήτως ακόμη διδάσκουν την εδώ & πολλά χρόνια καταριφθείσα θεωρία του Δαρβίνου.
Το ερώτημα όμως παραμένει: Ποιοί ή τι ήταν οι Υιοί του Θεού;
Τι είδους όντα προκάλεσαν την γέννηση γιγάντων; Πως ανθρώπινα γυναικεία πλάσματα γέννησαν γίγαντες; Τι είδους έμβρυα γέννησαν & με τι ρυθμούς ανάπτυξης;
Για την ώρα απαντήσεις δεν υπάρχουν απόσο ξέρω.
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου