Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ανάγκη άμεσης απελευθέρωσης της Χώρας

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ



Εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος & ποιοί μπορούν να το κάνουν.Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με καθημερινές θρασύτατες & πρωτόγνωρες ανθελληνικές ενέργειες καταστροφής της Ελλάδας & των Ελλήνων, σε όλους τους τομείς ζωής της κοινωνίας.
Με τον μανδύα της υποκριτικής νομιμότητας & της υπακοής στους Νόμους, άνθρωποι του υποκόσμου, στιγνοί δολοφόνοι, προδότες της Ελλάδας καταστρέφουν συνεχώς, υπηρετούντες τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης & του πλήρους ελέγχου των ανθρώπων από την ελίτ των σκοτεινών διαδρόμων. Ο στόχος δεν είναι ο πλούτος άλλωστε αυτόν τον έχουν. Ο στόχος είναι η ανθρώπινη ψυχή & κατ΄επέκταση ολόκληρη η Δημιουργία.
Η Ελλάδα αποτελεί τον πηρύνα έναρξης των ανίερων σχεδίων σκοτεινών δυνάμεων, οι οποίες εκτός των άλλων χρησιμοποιούν ισχυρότατους ψυχοβολισμούς επιβάλοντας την μεγάλη μαζική θλίψη στους ανθρώπους, κυρίως σε αυτούς που αντιστέκονται οι οποίοι πληρώνουν ακριβά τιμήματα. Πιθανότατα από την Ελλάδα θα αναδειχθεί "η δήθεν σωτηρία" του Πλανήτη.
Οπως & νάχει η Ελλάδα καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο, στην διεθνή σκηνή των εξελίξεων. Οι κατακτητές της Χώρας την θέλουν σκλαβωμένη & αδύναμη υποχείριό τους. Εμείς οι Ελληνες όμως την θέλουμε ελεύθερη & δυνατή, στον αντίποδα των σκοτεινών δυνάμεων. Το όπλο μας είναι ο Θεός μας & το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Πως όμως μπορεί να εφαρμοστεί;
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας olympia.gr http://olympia.gr/2013/10/01/αποκαλυψη-new-statesmen-τρεμει-τον-στρατο-η-κυβερ/  εκφράζονται φόβοι επέμβασης του Ελληνικού Στρατού & γι αυτό οι προδότες έχουν προσλάβει ξένους μισθοφόρους. Είναι σαφές ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, υποδαυλίζουν εμφύλιο με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να ληφθούν άμεσα μέτρα απελευθέρωσης της Ελλάδας.
Οι κοινωνικές ομάδες που καλούνται & μπορούν να εφαρμόσουν το άρθρο 120, & έχουν υποχρέωση να το κάνουν είναι οι Δικαστές & οι Ενοπλες Δυνάμεις μαζί με τον Λαό. Δεν τίθεται ζήτημα πραξικοπήματος απλούστατα διότι δεν υπάρχει Δημοκραατία, το Σύνταγμα έχει κουρελιαστεί. Η προστασία της οικογένειας & της ιδιοκτησίας, το δικαίωμα στην εργασία & την προκοπή, έχουν παραβιαστεί κατάφορα. Η Εθνική κυριαρχία έχει παραχωρηθεί άνευ όρων στο βωμό "των συμφωνηθέντων".Οι Δικαστές καλούνται καθημερινά να εφαρμόζουν πληθώρα αντισυνταματικών "νομοθετημάτων" που στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής ανοιχτά, γινόμενοι έτσι συνεργοί & επίορκοι.
Οι Ενοπλες Δυνάμεις γίνονται συνεργοί στην παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, υπακούοντας στους Πολιτικούς τους προϊσταμένους & άρα επίορκοι.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με εφαρμογή Δ Ράϊχ & ότι αυτό ανατρέπει την πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας. Δεν μπορεί ο καθένας να νοιάζεται για την πάρτη του, περιμένοντας κάτι να αλλάξει. Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας & οι Δικαστές, οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους & να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του Συντάγματος, απελευθερώνοντας την Χώρα. Ο Λαός θα είναι στο πλευρό τους. Καλή Λευτεριά.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου