Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Υπάρχει ζωή στην Σελήνη;

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;


 Μιά παλιά Ελληνική παροιμία λέει ότι: "Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει & φωτιά".
Σε αυτήν την παροιμία έχουν στηριχτεί όλες οι θεωρίες συνωμοσίας. Ας δούμε όμως μερικά παράξενα ερωτηματικά που προκύπτουν από γεγονότα.
Τον Ιούλιο του 1969, έγινε το πρώτο μεγάλο εγχείρημα της προσελήνωσης του ανθρώπου που οι παλιοί θυμούνται με δέος.
Μικρό παιδί τότε θυμάμαι ότι το γεγονός αυτό, είχε προκαλέσει την εσπευσμένη αγορά τηλεόρασης, σε μιά εποχή που οι τηλεοράσεις ασπρόμαυρες τότε, αποτελούσαν προνόμιο των ολίγων.
Εκείνο το βράδυ του Ιουλίου, είχε μαζευτεί όλη η Αθηναϊκή φτωχογειτονιά στο σπίτι μας για να παρακολουθήσει ζωντανά το μεγάλο γεγονός. Μερικοί είχαν βγεί έξω & έψαχναν με γυμνό μάτι να δουν το φεγγάρι μήπως & δούν κάτι. Μερικοί μάλιστα πανικόβλητοι ισχυρίζονταν ότι βλέπουν την σεληνάκατο. Οι δυσειδαιμονίες έδιναν & έπαιρναν. Η γιαγιά μου & άλλες κυράδες άναψαν τα λιβανιστήρια, περιμένοντας το τέλος του κόσμου. "Θα μας κάψει ο Θεός..." έλεγαν & ξανάλεγαν.
Ομως το τέλος δεν ήρθε, η προσελήνωση έγινε & μετά;;;
Εγιναν & άλλες αποστολές στην Σελήνη όμως κανείς δεν μας είπε ποτέ ποιά ήταν τα αποτελέσματα ή τι ακριβώς βρέθηκε & γιατί ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα.
Σήμερα κάποιοι εσωτεριστές διαδίδουν ότι η Σελήνη δεν είναι φυσικός δορυφόρος αλλά ένα τεράστιο διαστημόπλοιο!!!, άποψη που προσωπικά θεωρώ τουλάχιστον φαιδρή. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι η προσελήνωση δεν έγινε ποτέ & ότι όλα αυτά ήταν ένα σόου γυρισμένο σε στούντιο.
Υπάρχουν & κάποιες Εβραϊκές σελίδες όμως που λένε: "Με τα αδέλφια μας από την σελήνη....σε συνεργασία με τα δίκτυά μας στην γή,...." κάτι για κυριαρχία της ανθρωπότητας.
Η "παράδοση" θέλει την Σελήνη συνυφασμένη με σκοτεινές τελετές & δεισιδαιμονίες.
Ο Χαρδαβέλλας σε εκπομπές του είχε μιλήσει για το πρόγραμμα μπλέ δέσμη, το HAARP τα ολογράμματα & τους αεροψεκασμούς. Καταστήματα γυναικείων εσωρούχων στην Γαλία παρουσιάζουν στις βιτρίνες τους γυναικεία γυμνά ολογράμματα (τρισδιάστατες εικόνες οι οποίες προβάλονται στον χώρο).
Κατά καιρούς διάφοροι γράφουν διάφορες ανοησίες όπως αυτή που προ ολίγου διάβασα στον σύνδεσμο
http://www.katohika.gr/2013/10/apo-tin-troxia-tou-planiti-kronou.html για κάτι σωτήρες λέει που έρχονται από το διάστημα & εντόπισαν στασιαστές που έχουν συμμάχους μάγους & χαρτορίχτες & διάφορα από παλαβά έως ψυχανόμαλα.
Εχουμε & τον Ρώσο Πρωθυπουργό που σε Κρατικό τηλεοπτικό κανάλι μίλησε για εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας, ισχυριζόμενος ότι κάθε Πρόεδρος παραλαμβάνει δύο φακέλλους ασφαλείας, έναν με τα πηρυνικά & έναν με τους εξωγήινους.
Τι ακριβώς έγινε στην σελήνη; Γιατί οι άνθρωποι δεν ξαναπήγαν;
Προσωπική μου άποψη είναι ότι στην Σελήνη υπάρχουν εγκαταστάσεις ανθρώπινης κατασκευής όπου γίνονται διάφορα, & τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σύντομα για την τρομοκράτηση του κόσμου, σε σχέση με την Παγκόσμια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας, που με τόση επιτυχία συντελείται ιδίως τα τελευταία χρόνια.
Οπου υπάρχει κανός, υπάρχει & φωτιά!!!...
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου