Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο Φασισμός της "Δημοκρατίας"

Η ΕΞΥΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ


Το σχέδιοΥπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, αποτελούν προϊόν εξύφανσης σχεδίου, για την επιβολή μιάς Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Από το 1993 υπέπεσαν στην αντίληψή μου, μιά σειρά από εκπληκτικά γεγονότα τα οποία δεν είναι επί του παρόντος, που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα στοιχεία αυτά μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα & μελέτη, αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από ενδείξεις για τα μέλοντα γενέσθαι, ζοφερά για την ανθρωπότητα. Υπήρχε λοιπόν ένα  εξελισόμενο σχέδιο το οποίο μπήκε στην τελική του ευθεία, από το 1948, που αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά μετά από το 70 μΧ. το Κράτος του Ισραήλ.
Αποτελεί κοινό "μυστικό" ότι την γεννοκτονία των Εβραίων από τους Γερμανούς προκάλεσαν Εβραίοι Σιωνιστές-Εθνικιστές, προκειμένου να προκαλέσουν την Παγκόσμια συμπάθεια η οποία θα οδηγούσε στην επανασύσταση του Ισραηλινού Κράτους.
Οι πρώτες προτάσεις με πρωτοστατούντα τον Κίσσινγκερ, ήταν να τους παραχωρηθεί η γη της Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Δεν το δέχθηκαν όμως οι ίδιοι οι Εβραίοι οι οποίοι μέχρι σήμερα επιζητούν ως πρωτεύουσα του Κράτους τους την Ιερουσαλήμ. Και αυτό γιατί μέσα στην θρησκεία τους, έχουν απαγόρευση να φτιάξουν αλλού τον Ναό του Θεού του Σολωμόντος. Πολλά λέγονται για τον Ναό τους & το εμπόδιο που βρίσκουν αφού στο σημείο είναι χτισμένο το τέμενος του Ομάρ, δεύτερο σημείο αναφοράς των μουσουλμάνων μετά την Μέκκα.
Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσω ότι ο Σιωνισμός είναι διαφορετικός από τον Σημιτισμό που υποδηλώνει τον Εβραϊκό Λαό ο οποίος μου είναι συμπαθέστατος.
Είναι γνωστή η επιθυμία των Εβραίων Σιωνιστών για Παγκόσμια κυριαρχία, μιά & περιμένουν ακόμη & σήμερα τον Μεσία, τον οποίο ταυτίζουν με έναν άνθρωπο με εξαιρετικές ικανότητες ο οποίος θα συντρίψει τους εχθρούς τους, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδίων Ραββίνων τους, & θα συνενώσει όλον τον Κόσμο.
Ο στόχος του σχεδίου καθυπόταξης της ανθρωπότητας το οποίο δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις επιθυμίες των Εβραίων, για να υλοποιηθεί έπρεπε να έχει συνεργάτες σε όλους τους Λαούς πολιτισμούς & Θρησκείες. Ετσι άρχισε να προπαγανδίζεται ως ανάγκη "η των πάντων ένωση" σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά πολιτιστικά, θρησκευτικά, οικονομικά. Βλέπουμε λοιπόν το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, την Ευρωπαϊκή Ενωση, την Αφρικανική Ενωση, την ήδη εξαγγελόμενη οικονομική ένωση, την εμφάνιση διαφόρων Παγκόσμιων εορτών, Aids, Περιβάλλοντος, ερωτευμένων, (Αγ. Βαλεντίνου) ομοφυλοφύλων, αποταμίευσης κλπ. Παράλληλα βλέπουμε την εκπληκτική πόλη της Αστάνα ως πρωτεύουσας του Καζακστάν, να ανοικοδομείται το 2000 με εκπληκτικούς συμβολισμούς, στην οποία μαζεύεται όλη η αφρόκρεμα των πολιτικών, θρησκευτικών & στρατιωτικών ηγεσιών του Πλανήτη.
Η Παγκόσμια οικονομική κρίση είναι το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένη & χρησιμοποιούμενη ως εργαλείο ελέγχου & χειραγώγησης, μέσω απειλών θανάτου με αποκοπή από τα υλικά αγαθά.
Αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα, αποτελούν την απαρχή της Παγκόσμιας χειραγώγησης, αφού είναι πολύ πιθανόν από εδώ να εμφανιστεί & η "σωτηρία" του Πλανήτη.
Το σύστημα-σχέδιο διεθνώς, προκειμένου να αποσβέσει τους κραδασμούς των κοινωνικών αντιδράσεων, έφτιαξε διάφορους δικούς του οργανισμούς κυμματοθραύστες, οι οποίοι πλασαρίστηκαν στους ανθρώπους ως δήθεν διέξοδοι. Μερικά παραδείγματα είναι η Greenpeace, Unisef, κλπ.
Κατά τον ίδιο τρόπο στην Ελλάδα σήμερα, το πολίτευμα της Δημοκρατίας έχει εκφυλιστεί τελείως & οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί παίζουν τον ρόλο του κυμματοθραύστη των Λαϊκών αντιδράσεων. Ειδικότερα το θέατρο με την Χρυσή Αυγή, αποτελεί το αποκορύφωμα ίσως του παραλόγου, αφού δίνει δύναμη σε ένα μόρφωμα το οποίο έχει καπηλευτεί πολλές αλήθειες & έχει παρασύρει στις τάξεις του πολλούς αφελείς, ακόμη & μέσα από τους Εκκλησιαστικούς κύκλους.
Από την άλλη πλευρά οι εμφανιζόμενοι ως "Δημοκράτες" συμπεριφέρονται χειρότερα από κάθε γνωστό μέχρι σήμερα φασισμό, νομιμοποιώντας την ανομία & βάλοντας απροκάλυπτα κατά της ανθρώπινης ζωής πλέον.
Το σχέδιο δυστυχώς για τους ανθρώπους δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα. Ο Παγκόσμιος Ηγέτης είναι άνθρωπος. Ο στόχος δεν είναι ο πλούτος, άλλωστε αυτόν τον έχουν. Ο στόχος είναι κάτι παραπάνω. Είναι η αθανασία, η ανθρώπινη ψυχή & η Δημιουργία.
Ο Φασισμός της Δημοκρατίας δεν είναι απλά φασισμός αλλά εμπεριέχει & στοιχεία σατανισμού.
Οσοι πιστεύουν ότι αυτό κάποτε θα τελειώσει όπως όλα τα άλλα που κατά καιρούς η ανθρωπότητα βίωσε, πλανούνται πλάνην οικτράν. Αυτό που σήμερα στην Ελλάδα βιώνουμε & στον κόσμο ολόκληρο σε λίγο θα βιώσουν, με τον θάνατο του παλιού & την γέννηση του νέου, δεν θα τελειώσει παρά μόνον με Νέα Γη & Νέο Ουρανό.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου