Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Εξαγγελόμενος & αναμενόμενος;

ΤΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΑΙ; ΤΙ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ;




Στην ιστοσελίδα "Κατοχικά νέα" υπάρχει κάποιος με το ψευδώνυμο Stranger ο οποίος σε ηχητικά "πολεμικά ανακοινωθέντα" όπως τα ονομάζει εξαγγέλει συγκεκαλυμένα κάτι, μιλάει για ένωση των Ελλήνων, για κάποιο μυστικό που θα ενώσει τους Ελληνες, για την "Μεγάλη Ελλάδα", αφήνοντας να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι μιλάει για κάποιο πρόσωπο το οποίο πρόκειται να δράσει ως λυτρωτής των Ελλήνων. Ισχυρίζεται μάλιστα ο Stranger ότι γνωρίζει από τις 23/10/2013 ένα Μεγάλο Μυστικό το οποίο πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό "στο κοπάδι".
Ο άνθρωπος αυτός μιλάει χρησιμοποιώντας περίεργες εκφράσεις όπως "το να πάψεις να είσαι αυτός που είσαι..." γιατί δεν είσαι παρά μόνον Ελληνας, μιλάει για αυταπάρνηση του εγώ & του εαυτού μας, για αυτάρκεια, αλληλεγγύη & γενικά για πολλές αλήθειες. Κάτι δεν μου κολάει όμως που το ψάχνω εδώ & κάμποσο καιρό.
Από την άλλη έχουμε τον Μεσογαίας Μητροπολίτη Νικόλαο, ένα άνθρωπο θαυμαστό πραγματικά για την μόρφωσή του & την βαθιά γνώση των Θελογικών ζητημάτων, με έναν λόγο στρωτό, τεκμηριωμένο, νηφάλιο να θέτει ευθαρσώς ζήτημα Ηγέτη & εμμέσως κάτι να εξαγγέλει.
Είναι διάχυτη η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στους Ελληνες, της προσμονής κάποιου.
Σε παλαιότερη ανάρτησή  μου είχα αναδημοσιεύσει κείμενο ενός δόκτορος σχετικά με την ομάδα Ε & τον επίσης από αυτούς εξαγγελόμενο & αναμενόμενο Ηγέτη "....που θα βροντοφωνάξει με στεντόρια φωνή δεν αναγνωρίζω κανέναν θεσμό γιατί ο μόνος θεσμός είναι ο Λαός & εγώ είμαι ο καθρέπτης του Λαού..."
Ολοι αυτοί προφανώς κάτι θέλουν να πουν & το λένε μασημένα.
Τελικά ο αναμενόμενος & ήδη εξαγγελόμενος Ηγέτης είναι Ελληνας;
Θα σταματήσω εδώ περιμένοντας τις εξελίξεις.
Αρα γε βρισκόμαστε μπροστά στην πλάνη ή δυνατόν & των εκλεκτών;
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου