Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αεροψεκασμοί στον Πολύγυρο

ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ


Εχω γράψει πολλές φορές για τους αεροψεκασμούς Chemtrails & πάνω από δέκα φορές έχω παρουσιάσει αποδείξεις πέραν των οπτικών. Βαρέθηκα πιά. Σήμερα πάνω από τον Πολύγυρο & φαντάζομαι & πάνω από όλη την Ελλάδα γίνεται της πόπης, & μην μου πεί κανείς ότι αυτά που βλέπω & εγώ & άλλοι είναι υγροποίηση υδρατμών ή μπάλανς αεροσκαφών γιατί θα τον δαγκώσω μέσα από τον υπολογιστή. Σήμερα είναι τόσο μποτιλιάρισμα από αεροσκάφη που το έγραψαν κι άλλοι.
http://www.veryround.gr/news/content/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την παρουσίαση αποδείξεων πασιφανών για το αν πρόκειται για "ελέφαντα", αλλά θα απορήσω γιατί η ΥΠΑ & τα αεροδρόμια εν προκειμένου το αεροδρόμιο Μακεδονία δεν δίνει τα στοιχεία με τα σχέδια πτήσης των αεροσκαφών γιατί ως γνωστόν τίποτε δεν ίπταται χωρίς σχέδιο πτήσης, νηολόγια, σκοπό, Εθνικότητα σκάφους, αεροδρόμιο απογείωσης & άφιξης, & όλα τα σχετικά. Μόνον ένας αείμνηστος παλιός ερασιτέχνης αεροπόρος που πολλοί από τους παλιούς φίλους τον ήξεραν, έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια τον Πύργο ελέγχου του Τατοίου & έπαιρνε άδεια για απογείωση από την σημαία.
Για ποιά ΥΠΑ όμως μιλάμε; Για ποιούς Πύργους ελέγχου; Και σε ποιόν θα δώσουν απάντηση; Πριν από ένα χρόνο είχα επικοινωνήσει με την ΥΠΑ & τηλεφωνικά & με mail & ουδεμία απάντηση μου δόθηκε.
Πάρτε & το mail τους να στείλετε & σεις
ypa@hcaa.gr    
Μετά από δυό ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση η Πολεμική Αεροπορία & διαβεβαίωνε ότι αυτά που βλέπουμε είναι καυσαέρια υγροποιημένα. Ρε σεις λεβέντες, ξέρω πως είναι τα υγροποιημένα καυσαέρια το δούλεμα αλλού. Και επειδή είχα γράψει ότι αν δεν είναι γνωστά τα στοιχεία των σχεδίων πτήσεων των αεροσκαφών πρέπει να σηκωθεί η Π.Α. να κάνει αναχαιτήσεις, είχαν σπεύσει τότε να διαβεβαιώσουν ότι ότι ίπταται στον Εθνικό εναέριο χώρο ελέγχεται απόλυτα από την Πολεμική Αεροπορία. Τρίχες κύριοι. Για ποιόν Εθνικό εναέριο χώρο μιλάτε; Γιατί δεν δίνετε τα στοιχεία; Τι δουλείά έχουν να απαντήσουν οι καραγκιόζηδες της Βουλής οι άσχετοι που δεν ξέρουν να μοιράσουν δυό γαϊδουριών άχυρα ενώ υπάρχουν οι καθ΄ύλην αρμόδιοι φορείς; Η ΥΠΑ & οι Πύργοι Ελέγχου των Ελληνικών αεροδρομίων; Κάθε διέλευση αεροσκάφους από την περιοχή ευθύνης (χοάνη) ενός Πύργου, αναφέρεται εκτός από τα μαχητικά.
Αλλά κι άν γράφω & εγώ & άλλοι "στ΄αρχίδια τους & έξι αυγά Τουρκίας". Ποιός θα μου πει τι έχει ο αέρας που αναπνέω; Με ποιό δικαίωμα για την όποια "γεωμηχανική" σας αλλάζετε την σύσταση του αέρα που αναπνέω; Που στο διάβολο βρίσκονται τα χρήματα δισεκατομύρια δολλάρια για να καλύψουν τόσες πτήσεις; Και από ποιούς & εις βάρος ποιών πληρώνονται; Υπάρχει κανένας Εισαγγελέας που να τον ενδιαφέρει τι σκατά ακριβώς αναπνέει, να ρωτήσει; Λειτουργεί τίποτε σε αυτήν την πρώην Ελληνική υπό κατοχήν γη; Να αρχίσει η καταμέτρηση των όπλων που ο καθένας διαθέτει; Αϊ σιχτίρ ποιά κανάγιες.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου