Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Αντισυνταγματικός Νόμος 4093/12 ΦΕΚ 222 Α

Νόμος έκτρωμα!!!
 Με τον αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό & ανελεύθερο νόμο 4093/12 ΦΕΚ 222Α απόσπασμα κειμένου δημοσιεύω εδώ,http://iaktigas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_21.html, δίνεται η δυνατότητα σε αμφιβόλου δημοκρατικότητας ανθρώπους να εξολοθρεύουν Δημοσίους Υπαλλήλους τους οποίους στοχοποιούν με μεθοδευμένα παρασκήνια. Οπως είναι γνωστό ένας από αυτούς είμαι & εγώ, αφού τέθηκα σε "αυτοδίκαιη αργία" με παραπομπή μου σε ένα πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο έπρεπε να συνεδριάσει εντός ενός μήνα, αλλά δεν συνεδρίασε. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο κείμενο του νόμου έκτρωμα εάν το πειθαρχικό Συμβούλιο δεν συνεδριάσει στην προβλεπόμενη προθεσμία, αυτός που έθεσε σε αργία τον υπάλληλο, τον καλεί σε ακρόαση εντός πέντε εργασίμων ημερών, χωρίς ωστόσο να ορίζεται προθεσμία υποχρέωσης για κλήση του εγκαλούντος.
Το εγκαλόν όργανο της Διοίκησης δηλαδή ο Περιφερειάρχης ή ο εξουσιοδοτημένος Αντιπεριφερειάρχης, δύνανται να διακόψουν ή να συνεχίσουν την αργία & χωρίς απόφαση του πειθαρχικού Συμβουλίου για λόγους συμφέροντος της Υπηρεσίας, όπως επίσης δύνανται να μετακινήσουν τον υπάλληλο, αφού τον επαναφέρουν. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από ένα χρόνο από την αργία συνεδριάζει & αποφασίζει για την συνέχισή της ή όχι & κάθε χρόνο κάνει την ίδια δουλειά. Ανεξάρτητα όμως από το Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης δύναται με διαπιστωτική πράξη του να επαναφέρει τον υπάλληλο εάν κριθεί(;;;) αναγκαίο, ή να τον έχει σε αργία, όπως & να τον μετακινεί κατά τα κέφια & ορέξεις του.

Τα άνω "προβλεπόμενα" ασφαλώς δεν έχουν καμιά σχέση με την οποιαδήποτε έννοια Δικαίου & βεβαίως αποτελούν νομοθετήματα αυτών που ξεπούλησαν την Πατρίδα μου.
Η χρήση τέτοιων "νομοθετημάτων" ακόμη & στην περίπτωση που υπάρχουν αληθείς κατηγορίες για αληθή αδικήματα, δείχνουν  αν μη τι άλλο, την χαμηλή αντίληψη περί Δημοκρατίας & Δικαιοσύνης των οργάνων της Διοίκησης εν προκειμένω των αιρετών & εφήμερων Περιφερειαρχών. Στην περίπτωση δε που υπάρχει στοχοποίηση & ψευδείς κατηγορίες είναι & επιλήψιμα με βαρύτατες ποινές, εφ΄όσον υπάρχει εμφανής εγκληματική συμπεριφορά εις βάρος εργαζομένων οικογενειαρχών, συνήθως άξιων στελεχών της Διοίκησης, οι οποίοι αρνούνται να αρνηθούν τον όρκο τους & να υποκύψουν στις παράνομες απαιτήσεις της Διοίκησης, τις οποίες & καταγγέλουν.
Επειδή το άνω νομοθέτημα δεν αφορά μόνον εμένα αλλά όλους, τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα θα πρέπει να το προσβάλουν στο αρμόδιο ΣτΕ.
Και βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι κύριοι, ότι η ρουφιανιά δεν νομιμοποιείται, όσα νομοθετήματα & αν γραφούν, επειδή είναι παράνομη στην συνείδηση ακόμη & των ρουφιάνων.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου