Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το τίμημα της Αντίστασης

H Mισθοδοσία Δεκεμβρίου

 Αυτή είναι η μισθοδοσία του Δεκεμβρίου. Κατηγορία: Αργία. Γιατί; Με το έτσι θέλω & κατασκευασμένες κατηγορίες. Με ένα πόρισμα μιάς ΕΔΕ που έγινε & αντικανονικά & μεροληπτικά εις βάρος μου. Χωρίς καμιά εκδίκαση μόνο με την κατηγορία, επειδή έτσι "προβλέπει" ο αντισυνταγματικός Νόμος του Μητσοτάκη. Επειδή κάποιοι δεν δίστασαν να κάνουν χρήση αυτού του Νόμου-εκτρώματος σε μένα, ένα Δημόσιο πρόσωπο με αναγνωρισμένη εντιμότητα από 'ΕΧΘΡΟΥΣ & ΦΙΛΟΥΣ" κατά τα λεγόμενα των εχθρών μου.Με αυτά τα χρήματα λοιπόν αν δεν τα κατασχέσουν, θα περάσω εγώ & η οικογένειά μου τα Χριστούγεννα. Αν υπάρξουν Χριστούγεννα. Χωρίς καμιά άλλη πηγή εσόδων, θυμήθηκαν μετά από 28 χρόνια προσφοράς στην Διοίκηση με έργο αναγνωρισμένο, με δημοσιεύματα εφημερίδων, τηλεοπτικές εκπομπές, υπέρ της Δημόσιας Υγείας, εναντίον κάθε μορφής διαφθοράς, ενάντια σε κάθε μορφή αδιαφορίας για τα κοινά, χωρίς καμιά κομματική σημαία, μόνο για τον ορκο & τους συνανθρώπους μου, να με κατηγορήσουν για απείθεια λέει, αδικαιολόγητη αποχή, απρεπή συμπεριφορά, κριτική της προϊσταμένης αρχής & άλλες αρλούμπες.Σε φυσιολογικές εποχές δεν θα κατάφερναν τίποτε όπως δεν κατάφεραν επί 25 χρόνια που προσπαθούν να με χαλάσουν, γιατί πάντα έλαμπε η αλήθεια. Και τώρα θα λάμψει. Μέχρι τότε όμως με ποιό δικαίωμα επιβάλονται συνέπειες; Ωστε να μην υπάρχει καμιά αντίδραση στο ξεπούλημα της Ελλάδας; Ωστε να υπάρξει πλήρης τρομοκρατία & στους υπόλοιπους; Να μην κουνηθεί κανείς ενάντια στα σχέδια των προδοτών & δοσίλογων & αυτών που τους Υπηρετούν; Μήπως νομίζει κανείς ότι προσκυνώντας τους προδότες θα την γλυτώσει; Ας θυμηθούν όλοι αυτοί τις καταγραφές της ιστορίας & την τύχη των κουκουλοφόρων του 40.Οι συνδικαλιστές ανύπαρκτοι & απόντες ξυλάρμενοι από την οθόνη, αμύνονται περί "πάρτης" & όχι περί Πάτρης βάζοντας πλάτη στα σχέδια της Κυβέρνησης με 48ωρες απεργίες, αντί να προσβάλουν στα Διοικητικά Δικαστήρια & το ΣτΕ το κατάπτυστο νέο πειθαρχικό "δίκαιο" των Δημοσίων υπαλλήλων, που στοχεύει σε μιά Διοίκηση αχρήστων, ρουφιάνων ξεπατώνοντας άξια στελέχη. Γιατί κύριοι ουδείς διαμαρτυρήθηκε για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια που έπρεπε να κάνουν κρίσεις προϊσταμένων μέχρι τέλος του 2011 & ακόμη τα περιμένουμε;
Οι κύριοι Γενικοί Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης & Υγείας έχουν αποδυναμωθεί αφού έχουν αποστελεχώσει τα σώματα & δεν έχουν προσωπικό επαρκές.
Ας παραιτηθούν τελείως.
Και όλοι μαζί δοξάστε την Τρόϊκα & τους ξενόδουλους Ελληνόφωνες της Βουλής. Γιατί δεν κάνετε ούτε τα αυτονόητα. Γιατί δεν λειτουργεί κανένας θεσμός. Γιατί η ανθρώπινη οντότητα ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Φωτιά & Τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου