Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η Δύναμη του Δικαίου & "η δύναμη" των Αρχόντων.

Τα γυάλινα πόδια των "Αρχόντων"

 Οι Δικηγόροι λένε ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις. Αυτό όμως δεν ισχύει με "το πράγμα" που λέγεται ξεκάθαρο Δίκαιο.Οι Αρχοντες του σημερινού κόσμου, διοικούν με γνώμωνα τα συντεχνιακά & κομματικά τους συμφέροντα, τις κόντρες τους, τις αντιπαλλότητες. Ολοι τους προβάλουν το προσωπείο της δήθεν Δημοκρατίας & όλοι τους αναγκαστικά διαπλέκονται προκειμένου να αποκτήσουν ισχύ & δύναμη. Δεν γνώρισα κανέναν από αυτούς στα 56 μου χρόνια από τότε που κατάλαβα τον κόσμο, που να είναι ξεκάθαρος & ντόμπρος. Ολοι τους ακολουθούν τις λεγόμενες κάτω από το τραπέζι διαδρομές, προκειμένου να αποκτήσουν ισχύ & δύναμη. Πολλές φορές συμμαχούν αφανώς & με "αντίπαλα στρατόπεδα", προκειμένου να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους, & να πάρουν "δαχτυλίδια & χρίσματα".Θεωρείται ότι ο έχων το όποιο δαχτυλίδι & το όποιο χρίσμα, έχει & την δύναμη. Εχουν ξεχάσει όμως όλοι τους την έννοια της Δικαιοσύνης, η οποία δίνει την πραγματική δύναμη. Και χωρίς αυτήν, η δύναμή τους στηρίζεται σε γυάλινα πόδια.
Δεν είναι λίγες οι ιστορικές καταγραφές περί Δικαίων & αδίκων Αρχόντων, όπου οι μεν περιγράφονται ως φωτεινά παραδείγματα & οι δε ως φαύλοι, με τα μελανότερα χρώματα.
Αν υπήρχε ιστορικός του μέλλοντος, δεν νομίζω ότι θα εύρισκε από τους σημερινούς Αρχοντες όλων των βαθμίδων, κάποιον που να περιγράψει ως παράδειγμα.
Δεν είναι επίσης λίγες οι ιστορικές καταγραφές που περιγράφουν την σύγκρουση της "δύναμης" των Αρχόντων με την Δύναμη της Δικαιοσύνης. Και τότε τα αποτελέσματα είναι ολέθρια για τους πρώτους. Γιατί η δύναμη του Δικαίου, παραθέτει αμείλικτα επιχειρήματα για τα οποία δεν υπάρχουν απαντήσεις. Η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί είναι το "έτσι γουστάρω". Ομως τότε πέφτει η μάσκα & φαίνεται ολοκάθαρα το ειδεχθές πρόσωπο της διαπλοκής & τα γυάλινα πόδια,...της "δύναμης". Αρκεί ο αδικημένος να μην παραιτηθεί με κανέναν τρόπο από την διεκδίκηση του Δικαίου του.Γι αυτό ο ανεκδιήγητος "απαιτητής της Δικαιοσύνης", ο Υιός της απωλείας, το βδέλυγμα της ερημώσεως, ο οποίος όπως έχω ξαναπεί, γνωρίζει ότι κάνει λάθος, όμως Νομίζει ότι έχει δίκαιο, κατάργησε με την συνθήκη του Σένγκεν το από υπάρξεως κόσμου αυτονόητο τεκμήριο της αθωότητας, σύμφωνα με το οποίο ουδείς κατηγορούμενος υφίσταται συνέπειες αν δεν αποδειχθεί η ενοχή του. Και στην θέση του θέσπισε το τεκμήριο της ενοχής, όπου ο κατηγορούμενος υφίσταται συνέπειες, θεωρούμενος ως ένοχος, μέχρι αποδείξεως της αθωότητάς του. Αυτό οι ανεκδιήγητοι "νομοθέτες" της Τρόϊκας, θέσπισαν στο πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων. Αυτό χρησιμοποιούν για να θέσουν εκτός ικανά στελέχη της Διοίκησης, ώστε ανεμπόδιστα με ανθρώπους του χεριού τους, να ολοκληρώσουν την καταστροφή της Ελλάδας, με μιά Διοίκηση εντελώς υποταγμένη στους κατακτητές.Αυτό από μόνο του, με τις όποιες χρονοβόρες διαδικασίες, αποθαρύνει τον όποιον στοχοποιημένο κατηγορούμενο από την διεκδίκηση του Δικαίου του, οδηγώντας τον σε ποιό συμφέρουσες για τον βιοπορισμό του λύσεις, όπως αυτή της εμπλοκής του με τις πρακτικές & διαπλοκές των Αρχόντων. Ετσι στηρίζεται η δύναμή τους. Στην παραίτηση του αδικημένου από την διεκδίκηση του Δικαίου του. Ουαί & αλοίμονό τους αν έρθουν σε σύγκρουση με την Δύναμη της Δικαιοσύνης. Γιατί εκεί, & όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με αυταπόδεικτα αδικήματα, δεν υπάρχουν δύο όψεις αλλά ΜΙΑ. Αυτή του Δικαίου & της Αλήθειας.
Ας τα έχουν όλα αυτά υπόψη τους αυτοί που με την γυάλινη δύναμή τους & τις "σπουδές της αράδας", διαπράττουν αισχρές αθλιότητες σε βάρος ανθρώπων μόνον επειδή λένε ότι σκέφτονται.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου