Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Το Μεγάλο ταξίδι

Το πείραμα του βάτραχου. Ταξίδι χωρίς επιστροφή


Ενώ οι Ελληνες παρακολουθούν τα φθηνά σαπούνια & την "Ξηρολογία", την Χρυσή Αυγή, τα σαλιαρίσματα του Ολάντ & τα γεροξεμωράματα του Ομπάμα, το πείραμα του βατράχου βρίσκεται στην τελική του φάση με το νερό πλέον καυτό & τον βάτραχο ναρκωμένο & ανήμπορο.
Τα όργανα του Παγκόσμιου Ηγέτη στην Ελλάδα, εργάζονται πυρετωδώς για την εφαρμογή της προτελικής φάσης του σατανικού σχεδίου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ηδη από τον Μάρτιο του 2014 κατά πάσαν πιθανότητα καταργούνται τα βιβλιάρια υγείας των ασφαλισμένων. Η κάρτα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης πολλαπλών χρήσεων είναι έτοιμη & ζήτημα χρόνου για να επιβληθεί, με την βοήθεια ενός μεγάλου γεγονότος χρεωκοπίας & τρομοκρατίας. Κάθε συναλλαγή δια ζώσης καταργείται οι χρεωπιστώσεις γίνονται αυτόματα & αναλογικά με πλαφόν ζωής. Οι λογαριασμοί καταργούνται & η ψηφιακή οικονομία συνοδευόμενη από μιά "σεισάχθεια", θα συνθέσουν την αχρήματη κοινωνία πολύ σύντομα. Οι κλοπές των καρτών & οι απώλειες θα σηματοδοτήσουν την άμεση ανάγκη αντιμετώπισης με εμφύτευση του ηλεκτρονικού αποθηκευτικού μέσου στο χέρι.
Το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή έχει αρχίσει.
Το ταξίδι αυτό θα οδηγήσει όλους μας μπροστά στην Ακρότητα των Εφετών, όπου θα διεξαχθούν οι Μεγάλες Δίκες & θα βγούν όλα φόρα παρτίδα. Εκεί δεν θα χρειάζονται έγγραφα & αποδεικτικά στοιχεία γιατί όλα θα είναι αντιληπτά από όλους. Δεν θα υπάρχει πίσω μέρος του μυαλού ούτε κρυφές σκέψεις & δυνατότητα ψεύτικου λόγου. Οι σκέψεις & τα γεγονότα θα είναι αντιληπτά από όλους & για όλους. Κατήγοροι & κατηγορούμενοι όλοι μας θα κληθούμε να απολογηθούμε από όλους με τους οποίους εμπλακήκαμε σε κάποια σχέση & να κατηγορήσουμε επίσης. Εκεί θα συναντηθούμε με τα θύματά μας αλλά & τους θύτες μας από τον Αδάμ & την Εύα μέχρι το τελευταίο μωρό που θα γεννηθεί.
Κατήγοροι Εισαγγελείς όλων οι Αγγελοι του Διαβόλου. Συνήγοροι υπεράσπισης όλων οι Αγγελοι του Θεού. Και ο Τελικός Κριτής ο Λόγος του Θεού ο Υιός Ιησούς Χριστός. Η ακριβοδίκαιη Δικαιοσύνη του θα βαρύνει ανάλογα προς τις κατηγορίες, ή την αθωότητα λόγω ελαφρυντικών. Αυτή η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί με Αγάπη προς όλους. Και τότε θα δοκιμασθούν τα έργα, τα γεγονότα & οι πράξεις του καθένα από δυνατή φωτιά. Και όσων τα έργα αντέξουν στην φωτιά όπως το χρυσάφι θα λάμψουν οι κάτοχοί τους. Εκείνων που τα έργα θα καούν, οι ίδιοι θα σωθούν από την φωτιά γυμνοί χωρίς έργα & θα πρέπει να ξαναρχίσουν από την αρχή.
Η διαδικασία θα είναι επώδυνη χίλιες φορές περισσότερο από όλα όσα μπορεί να υποστεί άνθρωπος στην παρούσα διάσταση. Και δεν θα ξεφύγει από εκεί μέχρι να πληρώσει & τον τελευταίο "κοδράντη".
Δεν γνωρίζω το μέγεθος & την διάρκεια της διαδικασίας αποπληρωμής των χρεών, ούτε γνωρίζω να περιγράψω την συνέχεια. Γιατί μάτι ανθρώπου δεν είδε & αυτί ανθρώπου δεν άκουσε.
Οσα λοιπόν μπορούμε να ξεχρεώσουμε από εδώ όπου αντάλλαγμα & εγγύηση έχουμε την σάρκα ας το κάνουμε γιατί "τί αντάλλαγμα μπορεί ο άνθρωπος να δώσει για την ψυχή του; Τίποτε".
Καλή δύναμη σε όλους μας.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου