Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παγκόσμιος Ηγέτης;

Εσκασε μύτη;
 Πληθώρα από Αγιογραφικές αναφορές σε συνάρτηση με σύγχρονα ντοκουμέντα, φωτογραφίζουν την σύγρονη Αυτοκρατορία Χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου ως γεννέτειρα του Παγκόσμιου Ηγέτη. Ο Θρόνος για την ώρα αφορά 16 ανεξάρτητα κυρίαρχα κράτη, γνωστών ως Σφαίρα Κοινοπολιτείας: το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος, τις Μπαχάμες, τη Γρενάδα, τη Παπούα Νέα Γουϊνέα, τα Νησιά του Σολομώντα, το Τουβαλού, την Σάντα Λουτσία, τους Σαιντ Κιτς και Νέβις. Φυσικά αφορά & τις ΗΠΑ που στην ουσία ποτέ δεν ανεξαρτοποιήθηκαν & ας γιορτάζουν την ημέρα της ανεξαρτησίας.
Ισχυρή Υποψηφιότητα για τον Θρόνο του Πλανήτη, συγκεντρώνει ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ ο Ε γυιός της Νταϊάνας & του Καρόλου, γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1982.
 Εάν αυτό ισχύει, τότε αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε σε ιδιωτικό Δικηγορικό γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου & παραχωρεί την Ελλάδα σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο & η οποία δεν πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο σύμφωνα με τον Συνταγματολόγο κ. Κασιμάτη.
Αυτό σημαίνει ότι "οι κύριοι" που την υπέγραψαν ήξεραν σε ποιόν παραχωρούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας μας.Τα τελευταία χρόνια από τότε που άρχισε η τραγωδία για την Χώρα μας, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης συζητούν με τους κυβερνώντες για τα μνημόνια που αφού είναι η συνέπεια της δανειακής σύμβασης που δεν πέρασε από την Βουλή, δεν υφίστανται & άρα προς τι η συζήτηση;Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης βαφτίστηκαν αντιμνημονιακά & όχι αντιδανειακά όπως θα ήταν το ορθότερο.Εάν αυτό ισχύει γεννάται το ερώτημα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης γνωρίζουν & πόσο σε ποιόν έχει υποθηκευθεί η Ελλάδα; Γι αυτό συζητούν τις συνέπειες αλλά όχι για την ταμπακιέρα που είναι η δανειακή σύμβαση;Ομως εάν αυτό ισχύει αυτόματα ο συνειρμός μας οδηγεί στην Αυτοδιοίκηση πρώτου & δευτέρου βαθμού με τις συμπεριφορές όπως αυτές εκδηλώνονται από τους αιρετούς που εκλέχθηκαν με τις σημαίες ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. & εφαρμόζουν στις τοπικές Κοινωνίες την απορρέουσα από την δανειακή σύμβαση μνημονιακή πολιτική, & αναρωτιόμαστε πόσο & αν γνωρίζουν σε ποιόν παραχωρήθηκε η Χώρα;
Γιατί αν ισχύουν όλα αυτά, έχουμε τρομακτική πρόσβαση του υποψήφιου Παγκόσμιου Ηγέτη βαθιά στην βάση της πειραμίδας της Ελληνικής Κοινωνίας.Επειδή όμως είναι Αγιογραφικά καταχωρημένο ότι η αναγνώριση του Παγκόσμιου Ηγέτη θα είναι δύσκολη, υπάρχει & το ενδεχόμενο, η όλη ιστορία να είναι παραπλανητική, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή αλλού.
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει στον σύνδεσμο http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4648 .
Για την ώρα ας έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα εκεί & κοντός ψαλμός αλληλούϊα.
Ιάκωβος Τίγκας.

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι οι αγιογραφικές αναφορές μιλούν για ευρωπαίο.... Αν είναι αυτός σύντομα δεν θα μπορεί να κρυφτεί αφού θα κληθεί να παίξει τον ρόλο για τον οποίο προορίζεται.. Μόνο που δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι ... Είδωμεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή