Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Καντόνια & Φέουδα

O Eφιάλτης προ των πυλών.
Το πείραμα πέτυχε. Η Ελληνική κοινωνία ανταποκρίθηκε θετικά στα τεστ ρουφιανιάς που της έγιναν.
Είναι πλέον ώριμη για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Όποιος νομίζει ότι απλά ταπράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο μόνο ή κυρίως με όρουςφτωχοποίησης του πληθυσμού, τότε πλανάται πλάνην οικτρά. Ετοιμάζεται μία νέαεθνική τραγωδία σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Μία εθνική τραγωδία όπου θα δούμε τον ακρωτηριασμό της χώραςκαι τη μετατροπή της από χώρα σε χώρο τοποθέτησης κεφαλαίων. Ο ίδιος ο λαός τηςθα πάψει να υφίσταται ως νομική προσωπικότητα και θα διαμελιστεί σε ποικίλες«πληθυσμιακές οντότητες» ανά περιφέρεια και δήμο.
Η ιστορία είναι παλιά. Μέσα από τον Καποδίστρια & τον Καλλικράτη, διαλύθηκε η δομή του Κράτους & η Δημόσια Διοίκηση. Ο στόχος τα καντόνια & η μετατροπή των τοπικών αιρετών σε ανεξέλεγκτους φασίστες, φεουδάρχες με την στήριξη των απανταχού κλακαδόρων, ανεξαρτήτως χρώματος & κόμματος.
Οσο υπήρχε η Κοινότητα με τον Πρόεδρό της & η Κρατική εξουσία εκφραζόταν με τον διορισμένο Νομάρχη, τα πράγματα ήταν υπό έλεγχο αφού οι νόμοι λειτουργούσαν έστω στο ελάχιστο.
Από την στιγμή που η Ελλάδα γέμισε "μικρούς Πρωθυπουργούς" με το πρόσχημα της "αυτοδιοίκησης" όπου οι τοπικές κοινωνίες θα ύψωναν δήθεν την φωνή τους, αναδείχθηκε σε πρωτεύουσα δύναμη το τοπικό κύκλωμα.
Η ψυχολογία των αρχιτεκτόνων της αιρετής αυτοδιοίκησης, άριστα σχεδιασμένη & οργανωμένη, έπιασε τον σφιγμό της Ελληνικής καινοδοξίας όπως εκφράζεται μέσα στα καφενεία & τις παραθρησκευτικές οργανώσεις, από τις οποίες είναι γεμάτη η Ελλάδα.
Οι πληθυσμιακές οντότητες που πρόκειται να δημιουργηθούν, θα δολοφονούν εν ψυχρώ όσους δεν προσκυνούν τον διπλανό τους & όσους δεν τάχουν καλά με την τοπική δομή, & χωρίς να έχουν το κύρος του Κράτους, θα επιρίπτουν τα εγκλήματά τους σε ένα ανύπαρκτο επίσης Κράτος που θα διοικείται από Ελληνα Επαρχο.
Ετσι θα πραγματοποιηθεί η προφητευμένη εναντιότητα "των οικιακών του ανθρώπου".
Μια εντελώς διαλυμένη κοινωνία όπου ο κάθε τοπικός αιρετός θα αποφασίζει για το ποιός θα ζήσει & ποιός θα πεθάνει, με την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας & την περιθωριοποίηση της σκέψης.
Μιά αχρήματη κοινωνία με πληθυσμιακές οντότητες & απόλυτα χειραγωγημένους "ανθρώπους" τέρατα.
Αυτήν την πραγματικότητα θα βιώσουμε πολύ σύντομα. Ας το έχουν υπόψη όλοι όσοι ετοιμάζονται για εκλογές για να ξέρουν τι θα βγάλουν οι κάλπες. Αν στηθούν ποτέ. 
Ιάκωβος Τίγκας.
http://voltairosnews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3900.html  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου