Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Συνεργάσιμος "οφειλέτης"

Οι ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης

Τουλάχιστον ξεκαθάρισε το τοποίο & προσδιορίσθηκε & η χρονική τοποθέτηση για το "τι μέλλει γενέσθαι" & πως θα γίνει.
Συνεργάσιμος οφειλέτης λοιπόν & ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης ή θάνατος.Φυσικά ήταν αναμενόμενα αλλά τώρα βεβαίως ξεκαθάρισαν. Αφού πρώτα μας κατασκεύασαν "οφειλέτες", μας υποθήκευσαν τα σπίτια, αυτοκτόνησαν μερικές χιλιάδες, έφεραν σε απόγνωση τους Ελληνες, διέλυσαν το Κράτος & την Δημόσια Διοίκηση, έρχονται τώρα οι τραπεζίτες στους οποίους πρόκειται να περάσουν & οι οφειλές προς το Δημόσιο, να ζητήσουν "συνεργασία" από τους κατασκευασμένους οφειλέτες για να μην τους πάρουν τα σπίτια & βάζοντας ενοίκια 99 ετών στην ιδιοκτησία, καθορίζοντας τις ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης!!!, & διαβεβαιώνοντας ότι αυτές θα είναι πάνω από το όριο της φτώχειας!!!Αν δηλαδή κάποιος έχει εισόδημα Χ & χρέοςΨ, θα καθορίζεται ότι για να ζήσει του χρειάζονται Ζ χρήματα & το υπόλοιπο ποσόν Υ, θα ξεχρεώνει το χρέος του. Για τον σκοπό αυτόν όμως ο οφειλέτης θα πρέπει να είναι συνεργάσιμος.Τι σημαίνει αυτό στην πράξη. Η Γενική Γραμματεία Εσόδων ολοκληρώνει την συγκέντρωση & ταξινόμιση όλων των στοιχείων κατανάλωσης των πολιτών από κινητά τηλέφωνα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, πιστωτικές κάρτες, ΕΥΔΑΠ  εταιρείες νερού, & γενικά όλα τα στοιχεία που φαίνονται από τις συναλλαγές. Υπάρχουν όμως & συναλλαγές που δεν φαίνονται. Και αυτές είναι οι διατροφικές ανάγκες κυρίως & όχι μόνον, φάρμακα, γιατροί νοσοκομεία, μιά & το σύστημα αποδείξεων έχει αποτύχει παταγωδώς & στο ΤΑΧΙΣ επικρατεί χάος. Ε αυτές οι συναλλαγές δεν θα συμπεριληφθούν μέσα στις ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σκόπιμο χάος, ώστε οι "οφειλέτες" να αναγκαστούν να τις εμφανίσουν. Επειδή όμως ο καθένας θεωρεί διαφορετικά τις ελάχιστες δαπάνες διαβίωσης, θα πρέπει να καθοριστούν αυτές αντικειμενικά κατά περίπτωση & εφ΄όσον οι τραπεζίτες ή το "Κράτος" θα κάνουν αποδεκτές.
Επειδή θα υπάρξουν διαφωνίες ανάμεσα στους "οφειλέτες" & την όποια οικονομική αρχή για το τι χρειάζεται ο καθένας για να ζήσει, με πολύπλοκους συντελεστές & τις γνωστές οικονομικές αλχημείες, θα πρέπει αντικειμενικά να γνωρίζουν επακριβώς τι ψωνίζει έκαστος, ώστε να εγκριθεί ή όχι η δαπάνη & το ύψος της.Μόνον ένας τρόπος υπάρχει γι αυτό. Ο "οφειλέτης" θα πρέπει να εφοδιαστεί με ένα ψηφιακό αποθηκευτικό μέσον, στο οποίο θα καταγράφονται τα πάντα & θα είναι συνδεδεμένο με την Γενική Γραμματεία εσόδων η οποία θα τρέχει το πρόγραμμα, & αυτόματα βάσει προγράμματος, θα αφαιρεί το ποσόν που απαιτείται για την όποια κάλυψη των όποιων χρεών, & θα αφήνει τα όποια υπόλοιπα κρίνει το πρόγραμμα για διαβίωση, χωρίς να πιάνει κανείς χρήματα στα χέρια του.
Οποιος γκρινιάξει ότι δεν του φτάνουν, θα εισπράτει την απάντηση: "μα το πρόγραμμα τα βγάζει" & κανείς δεν θα μπορεί να βγάλει άκρη.
Ετσι θα αλλάξει το σύτημα πληρωμών, με εγκαθίδρυση της αχρήματης κοινωνίας, στην οποία ουδείς πλέον θα μπορεί να ζήσει χωρίς το ψηφιακό αποθηκευτικό μέσον γιατί απλά, δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος συναλλαγής.
Οποιος δε από τους ψηφιακά σημασμένους πολίτες, δεν κάθεται καλά, θα απενεργοποιείται το τσιπάκι του & δεν θα μπορεί να βγεί ούτε έξω από την πόρτα του σπιτιού του.
Η επίσκεψη του φερόμενου ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας στο Αγιον Ορος, ασφαλώς & έχει σχέση με αυτό, με δεδομένο ότι οι αντιδράσεις που προέρχονται από τους μοναχούς, πρέπει να ανακοπούν, γιατί βέβαια δεν πήγε ως ευσεβής προσκυνητής, αλλά ως υπάλληλος του Πρίγκιπα Παγκόσμιου Ηγέτη.
Και έτσι υλοποιείται το ΙΓ κεφάλαιο της Αποκάλυψης:

"...16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´." 

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου