Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Εγένετο τόδε τη εικοστή τετάρτη μηνός Φεβρουαρίου έτει δισχιλιοστώ δεκάτω τετάρτω!!!

Ομνύω στο Ονομα του Θεού εν Πνεύματι & Αληθεία...


 
   
 Στο Ονομα του Θεού λοιπόν εν Πνεύματι & Αληθεία την βοήθεια του οποίου επικαλεστήκατε, ορκιστήκατε. Στο Ονομα αυτού λοιπόν του Θεού σας εύχομαι ολόψυχα να πορευτείτε στο δύσκολο Λειτούργημα το οποίο διαλέξατε. Ελεγε κάποιος μεγάλος πως όλα όσα είμαι, δεν τα έμαθα ούτε στο Σχολείο, ούτε στο Πανεπιστήμιο. Τα έμαθα στο Νηπιαγωγείο. Εκατοντάδες άνθρωποι θα σας θυμούνται σαν ενήλικοι, όταν εσείς θα τους έχετε ξεχάσει σαν παιδιά. Η μυρωδιές σας θα μείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες τους για να τους αναπαύουν στις δύσκολες ώρες τους. Με την βοήθεια του Θεού εν Πνεύματι & Αληθεία φροντίστε να μην τους πληγώσετε ούτε άθελά σας.

Το Λειτούργημα που διαλέξατε, είναι από εκείνα που θα υπάρχουν στο μέλλον το άμεσο αλλά & το απότερο, όταν άλλα επαγγέλματα δεν θα υπάρχουν, γιατροί, τραπεζίτες, ιερείς, νεκροθάφτες,...εσείς θα υπάρχετε γιατί έχετε να κάνετε πολύ δουλειά, έχετε αναλάβει ουσιαστική συμμετοχή στην ολοκλήρωση της Δημιουργίας που μπαίνει πλέον σε δρόμους & ατραπούς γνώσης & μέθεξης.

Ομως πριν από αυτό θα περάσετε δύσκολα, μαζί με τα επαγγέλματα που υπάρχουν & πρόκειται να εκλείψουν. Θα νοιώσετε πολλές από εσάς τα άνανδρα χτυπήματα των δυνάμεων του σκότους, που δεν θέλουν να ολοκληρωθεί η Δημιουργία, που θέλουν να καταστρέψουν & ότι υπάρχει. Εσείς είστε το κόκκινο πανί τους. Οπως κάθε άνθρωπος που αγωνίζεται στο Ονομα του Θεού εν Πνεύματι & Αληθεία, έτσι & εσείς θα δεχθείτε τα άνανδρα χτυπήματα των δυνάμεων του ψεύδους. Αυτών που απεχθάνονται την Αλήθεια γιατί καίγονται μπροστά στην Λάμψη της.

Ομως μην πτοείσθε. Γιατί ανήκετε στις Επίλεκτες Δυνάμεις του Θεού εν Πνεύματι & Αληθεία τον οποίο επικαλεσθήκατε. Ανήκετε στα "Κομάντο του Θεού" ταγμένες & ταγμένοι στην διάπλαση & διαφύλλαξη της ανθρώπινης ψυχής. Διαμορφώστε την "εν Πνεύματι & Αληθεία Θεου". Συγχαρητήρια σε όλες & σε όλους σας. Ιδιαίτερα σε σένα Σπυριδούλα-Μιχαέλα, που κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, μας χάρισες σήμερα την Νίκη & μας έκανες υπερήφανους αφού φάνηκες αντάξια των μόχθων 22 χρόνων. Συνέχισε εν Πνεύματι & Αληθεία Θεού & φάνου αντάξια της ιδιότητας του 'ΚΟΜΆΝΤΟ του Θεού" & πολέμα.
Ιάκωβος Τίγκας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η ορκωμοσία έγινε με ξένα χρήματα, ενώ οι μέχρι τώρα σπουδές έγιναν με δικά μου χρήματα, επειδή η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εφάρμοσε επάνω μου το μνημόνιο, μετά από κατάχρηση εξουσίας που ασκήθηκε σε βάρος μου & με εξέθεσε σε πειθαρχική δίωξη άδικα. Ευχαριστώ τους καλούς συναδέλφους Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Αγίας Παρασκευής Αττικής που με ενίσχυσαν οικονομικά με το ποσόν των 220 Ευρώ, σε αυτήν την μεγάλη για εμάς στιγμή, & χωρίς να τους το ζητήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή