Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ηγγικεν η ώρα

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αχρήματη κοινωνία έχει αρχίσει από το 2011, όταν έγινε αισθητή στην πραγματική οικονομία η φούσκα της δήθεν οικονομικής κρίσης, που όλοι χρωστάνε σε όλους & όλοι μαζί της Μιχαλούς.
Οπως έχω ξαναγράψει ο στόχος είναι η ψηφιοποίηση του ατόμου & η μετατροπή του από άνθρωπο σε νούμερο.
Αυτό δεν έχει σχέση με τον πλουτισμό του καπιταλισμού, όπως εσφαλμένα ή σκόπιμα εσφαλμένα διακυρήσουν οι Κομμουνιστές αλλά με τον έλεγχο & την χειραγώγηση του ανθρωπίνου όντος από τον Εκπεσόντα Αγγελο τον πρώην Φωτοδότη.
Για την υλοποίηση αυτού του στόχου ήδη έχει επιλέξει έναν άνθρωπο ο οποίος με την πλήρη ισχύ του, θα ανακυρήξει τον εαυτό του Θεό & σωτήρα του Πλανήτη. Ετσι λοιπόν δρομολογεί εδώ & καιρό την στέρηση & τον αποκλεισμό των ανθρώπων, από τα υλικά αγαθά που χρειάζεται για να επιβιώσει, με σκοπό τον εκβιασμό: Ή παραχωρείς την ελεύθερη βούλησή σου, τσιπάρεσαι & ζεις, ή πέθανες.Γι αυτό έγινε η οικονομική κρίση. Ομως δεν φτάνει μόνον αυτό. Πρέπει να εξαντληθεί κάθε δύναμη αντίστασης σε κάθε άνθρωπο. Πρέπει να λείψουν από το τραπέζι ακόμη & το ξεροκόμματο ψωμί, το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο,...απόλυτο χάος. Οσοι ζήσουν από αυτό το απόλυτο χάος πλήρως εξαντλημένοι & εξουθενωμένοι ψυχικά, θα απολαύσουν την "σωτηρία" που ο σωτήρας θα τους προσφέρει: Την ψηφιοποίησή τους, την σήμανσή τους, η οποία παραχωρεί την ελεύθερη βούληση κυριολεκτικά για ένα πιάτο φαί.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να καταλάβει ότι η ώρα έφτασε. Δεν τους παίρνει ο χρόνος. Βιάζονται. Πρέπει να αποκαλυφθεί ο άνομος, ο υιός της απωλείας.Πολιτειακή ταραχή σε όλον τον Πλανήτη.
Στρατοί συναθροίζονται σε διάφορα σημεία του Πλανήτη με κεντρική σκηνή την Μεσόγειο

http://elladanea.gr/μας-θέλουν-άβουλα-όντα-για-να-κοιτάμε-τ/
Στην Ουκρανία έχουν μπλέξει τα πάντα με τους καλούς & τους κακούς να αλληλοκαλύπτουν ρόλους.
Στις ΗΠΑ μιλάνε για πόλεμο πόλεων & φτιάχνουν ψευδοπόλεις δήθεν για τον Αραβικό κόσμο, αλλά αντίγραφα της Ουάσιγκτον, πολλοί πιθανολογούν ετοιμασίες για κήρυξη στρατιωτικού νόμου
http://www.pentapostagma.gr/2014/02/ο-obama-έτοιμος-να-κηρύξει-στρατιωτικό-νόμ.html#.Uw5QIM7bfUM
Στην Κύπρο ανακοινώθηκε η ηλεκτρονική ταυτότητα ενώ περίμεναν τον neo http://youtu.be/oL8bglgw0yI
Κάποιοι ισχυρίζονται επικείμενο οικονομικό κραχ στις ΗΠΑ μεθαύριο, που θα φέρει παγκόσμιο χάος. http://www.makeleio.gr/?p=65004
Οι Θρησκευτικοί Αρχοντες έχουν ξεφύγει τελείως, & ευλογούν τους διάφορους ολετήρες της Ελλάδας
http://www.pentapostagma.gr/2014/02/επίσκεψη-άρχοντος-πρωθυπουργού-εις-τ.html#.Uw5b487bfUM
Ο ηγούμενος των παπαροκάδων π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης μίλησε για φυλακίσεις Υπουργών Πρωθυπουργών, Δημάρχων & Νομαρχέων. Ηδη το ΣΔΟΕ ψάχνει 105 ονόματα αυτοδιοικητικών & ακολουθούν & άλλοι.
Τα καταφύγια σπόρων στην Νορβηγία & τα στρατόπεδα Fema στις ΗΠΑ & απ΄ότι φαίνεται & σε άλλες χώρες, δεν είναι παραμύθια.
Ολα λοιπόν δείχνουν ότι το επερχόμενο χάος είναι μπροστά μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αυτοί που τα έχουν, θα εξισωθούν με αυτούς που δεν τάχουν γιατί τα χρήματά τους θα γίνουν κουρελόχαρτα.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου