Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Απεσταλμένος του Πρίγκιπα Παγκόσμιου Ηγέτη στο Αγιον Ορος

Με κωδωνοκρουσίες έγινε δεκτός στο Αγιον Ορος ο απεσταλμένος του Πρίγκιπα Παγκόσμιου Ηγέτη & φερόμενος ως Πρωθυπουργός αυτής της Χώρας. Αυτός που εφαρμόζει την παράδοση της Χώρας στον Πρίγκηπα, αυτός που ξέρει ότι εφαρμόζει μιά δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε σε ιδιωτικό Δικηγορικό γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου & δεν πέρασε από την Βουλή & υποθηκεύει την Ελλάδα σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.
Οι Αγιοι Αγιορείτες Πατέρες τον εδέχθησαν & τον "ευλόγησαν" για τα εγκλήματα που έχει κάνει.
Ο Πρίγκιπας διά του υπαλλήλου του & υποτακτικού του, πάτησε πόδι στο Αγιον Ορος, στο περιβόλι της Παναγιάς μας.

Στο Άγιον Όρος αφίχθη λίγο μετά τις 17:00 ο, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έγινεδεκτός από την Ιερά Επιστασία με επικεφαλής τον Άγιο Πρώτο, τους είκοσιηγουμένους και αντιπροσώπους των Ιερών Μονών.
Όπως αναφέρει το “agioritikovima” λίγο μετά την άφιξη του στο ελικοδρόμιοτων Καρυών, όπου έγινε δεκτός από τον πολιτικό διοικητή της Αθωνικής Πολιτείας,κ. Αρίστο Κασμίρογλου, ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του οδηγήθηκαν προς τονΙερό Ναό του Πρωτάτου όπου έγινε η επίσημη υποδοχή.
Ψάλλοντας τον ύμνο της Θεοτόκου, “Αξιον Εστί” οι Αγιορείτες πατέρες και υπότον ήχο των κωδωνοκρουσίων κατευθύνθηκαν στον πάνσεπτο Ναό στον οποίο εψάληδοξολογία προς τιμήν του πρωθυπουργού .
Κατά την αντιφώνησή του ο  Σαμαράς ζήτησε την ευλογία των Αγιορειτώνπατέρων και είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για το Άγιον Όρος που αποτελεί τηνπαλαιότερη κοινοβιακή κοινότητα της Ευρώπης . Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ηδιπλή ιερά σύναξη στο διοικητήριο της Ιεράς Κοινότητας προεδρεύοντος τουπροέδρου της κυβέρνησης, παρουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Αρβανιτόπουλου, του υποψήφιου περιφερειάρχη Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, τουγραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Θανάση Μπούρα και του συμβούλουτου πρωθυπουργού κ.Τάκη Μπαλτάκου.
Φυσικά δεν πήγε ως προσκυνητής ούτε για να δει τα προβλήματα του Αγίου Ορους από κοντά. Αλήθεια γιατί πήγε; Τι ακριβώς είπαν επίσημα;
Προφανώς συζητήθηκαν οι τρόποι καταστολής των όποιων αντιδράσεων από μοναχούς, για όσα ανήκουστα πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον.
Δεν ξέρω μετά από αυτήν την ασέβεια πόσο θα κρατήσει η μακροθυμία του Θεού ακόμη. Δεν πήραν χαμπάρι κανένας ούτε οι Αγιοι Πατέρες τι ακριβώς γίνεται στην Βρετανία & τις άλλες Χώρες. Ας ευχηθούμε οι προσευχές των μοναχών της Αγιορείτικης ερήμου να εισακουστούν.
Αλλά ας μην πανικοβαλόμαστε γιατί & αυτό είναι γραμμένο. Οτι στα έσχατα χρόνια, οι Ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι εξ΄όλων.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου