Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ALITHIA FM π.Κ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 15/6/12

"...Ως μη έχοντες & τα πάντα κατέχοντες"
Στο βίντεο που ακολουθεί ένας διαφορετικός παπάς-οικονομολόγος, ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος δίνει το στίγμα του παιχνιδιού της Νέας Τάξης & του Παγκόσμιου Ηγέτη που επιχειρεί να σκλαβώσει το Ρωμαίϊκο όπως χαρακτηριστικά λέει. Μιλάει για την κομμούνα, κοινότητα την οποία χάλασαν με τον Καποδίστρια & τον Καλλικράτη, αλλά δεν την χάλασαν στην ενορία. Ρίχνει τεράστιες ευθύνες στην Εκκλησία γιατί όπως λέει δεν αξιοποιεί την κομμούνα της ενορίας, μιλάει για την Εσχάτη Προδοσία & το χάραγμα & πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Ο φόβος για το αύριο & το κόψιμο της προοπτικής, είναι τα ισχυρότερα όπλα των υπηρετών την Νεοταξική "δεοντολογία". 

Ζωντανεύει ο παπαΚώστας την Κυριακή προσευχή "...τον άρτον ημών τον επιούσιον, δός ημίν σήμερον" αδιαφορώντας για την μέριμνα του αύριο & ζώντας το τώρα. Χωρίς να αφήσουμε τον φόβο να εδραιωθεί στις καρδιές μας. Εκεί θα παιχτεί όλο το παιχνίδι. Στην ζωντανή πίστη της μέριμνας του Δημιουργού, στην οποία όλοι μηχανικά απευθύνουμε επικλήσεις, όσοι απευθύνουν. Τώρα λοιπόν θα κληθούμε όλοι να δοκιμάσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, όπως ακριβώς την είπε ο ίδιος ο Χριστός: "Μην μεριμνάτε για το αύριο τι θα φάτε, τι θα πιείτε, τι θα φορέσετε. Κατανοείστε τα πουλιά του ουρανού. Ούτε γνέθουν ούτε κοπιάζουν. Και όμως ο Πατέρας τα τρέφει. Φανταστείτε τα χορτάρια του αγρού, που σήμερα υπάρχουν & αύριο τα καίνε. Ούτε ο Σολομών δεν φόρεσε τόσο φανταχτερά ενδύματα. Αν ο Πατέρας έντυσε τα χορτάρια & έθρεψε τα πουλιά δεν θα το κάνει με εσάς που είστε πολύ ανώτεροι; Μέχρι & οι τρίχες σας είναι μετρημένες."

Το ξέρω είναι δύσκολο. Ακόμη & γι΄αυτούς που το έχουν βιώσει. Το ξέρει & ο Πατέρας. Και γι αυτό ακριβώς οι συνέπειες αυτών που υποβάλουν τους ανθρώπους σε αυτήν την δοκιμασία, θα είναι τεράστιες, ασύληπτες, οδυνηρές. Δείτε το βίντεο όμως. Ο λόγος του παπαΚώστα είναι καταλυτικός.

Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου