Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο Μεγάλος Ξεσηκωμός

«Θέλουμε εμείς ελεύθερη Πατρίδα & πανανθρώπινητην Λευτεριά».


Σε αυτήν την Χώρα με το αιματοβαμένο της χώμα, χιλιάδες χρόνια τώρα έχει γραφτεί ιστορία & Δημοκρατία. Η πανάκριβη λευτεριά των Ελλήνων πατήθηκε πολλές φορές από ισχυρούς  κατακτητές, βάρβαρους & απολίτιστους Λαούς. Είναι η πρώτη φορά όμως που αυτός ο Λαός καταδυναστεύεται από καραγκιόζηδες & τα κολητήρια τους. Ισως γι αυτό να έχει σοκαριστεί περισσότερο από τις άλλες φορές.
  • Δεν μπορεί όμως σε αυτήν την Χώρα να μην υπάρχουν ακόμη αδούλωτες ψυχές που δεν αντέχουν την καταπάτηση της ελευθερίας τους.
  • Δεν μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα Νικηταράδες, Ανδρούτσοι, Καραϊσκάκηδες, Κολοκοτρωναίοι.
  • Δεν μπορεί να μην υπάρχουν μυστικοί «Φιλικοί» που οργανώνουν τον ξεσηκωμό.
  • Δεν μπορεί να μην ισχύουν σήμερα τα λόγια του Τσώρτσιλ ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες.
  • Δεν μπορεί μέσα στην Κρατική μηχανή, Διοίκηση, Αστυνομία, Στρατός, Δικαιοσύνη, να μην υπάρχουν αρματωλοί που περιμένουν την ώρα του ξεσηκωμού για να στρέψουν τα όπλα τους ενάντια στους καραγκιόζηδες της εξουσίας
  • Δεν μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν Ρηγάδες να τραγουδάνε «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά & φυλακή».
  • Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ψυχές αδούλωτες που σιγοτραγουδάνε μυστικά «θέλουμε εμείς ελεύθερη Πατρίδα & πανανθρώπινη την Λευτεριά».
  • Δεν μπορεί η αντίσταση των Ελλήνων να εξαντλείται στο Facebook & στα blogs.
  • Δεν μπορεί να μην υπάρχει σήμερα το φρόνημα του Μεσολογγιού & του Σουλίου, του Ζαλόγγου, του Συμεών στο Κούγκι.
  • Δεν μπορεί να μην υπάρχουν σήμερα «οι μπουρλωτιέρηδες» των Ψαρών & της Υδρας.
Υπάρχουν ναι τους ακούω τις νύχτες που μιλάνε μυστικά για τον ξεσηκωμό. Οταν επικοινωνώ με το Σύμπαν που ολάκερο συνωμοτεί μαζί τους για την λευτεριά της Ελλάδας. Τους ακούω όταν η οργή τους ξεχειλίζει γιατί δεν μας πρέπει μωρέ να είμαστε καταχτημένοι από καραγκιόζηδες & τα κολητήρια τους. Εμείς καταχτηθήκαμε από ισχυρούς & αποτινάξαμε τους ζυγούς τους, & τώρα; Καταχτημένοι από καραγκιόζηδες; Από ηλίθια κομπλεξικά ανθρωπάκια; Τόση ξευτίλα ποιά; Τους ακούω όταν κλαίνε από οργή & ντροπή γιατί όπως λένε δεν τους πρέπει τέτοια ξευτίλα, από θρασύδειλα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους Διοικούντες. Και μυστικά ετοιμάζονται για να ποτίσουν ξανά το δέντρο της Λευτεριάς. Και αυτό το δέντρο ποτίζεται μόνον με αίμα. Είναι απλωμένοι σε όλη την Ελλάδα απ΄άκρου σ΄άκρο, όπως η δυστυχία & η θλίψη που οι γελοίοι καραγκιόζηδες έσπειραν στην Ελληνική οικογένεια, στους 8000 αυτόχειρες. Παντού.
Εμπρός λοιπόν αδέλφια. Σαλπίστε την ώρα του ξεσηκωμού. Τα αδέλφια μας παρασυρμένα ετοιμάζονται να πάνε για εκλογές, λες & λειτουργεί η Δημοκρατία, λες & υπάρχει Σύνταγμα, νομίζουν ότι έτσι θα καλυτερεύσει η ζωή τους. Οι καραγκιόζηδες πέτυχαν να τους σπείρουν την ψευδαίσθηση ότι θα ασκήσουν τα «Δημοκρατικά τους δικαιώματα». Πέτυχαν να τους συγκαλύψουν την αίσθηση της γενοκτονίας, κάτω από το ψέμα του χρέους. Εμείς ξέρουμε όμως ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από το χάλκεμα καινούργιων δεσμών με «νωπή λαϊκή εντολή». Εμείς ξέρουμε ότι το δέντρο της Λευτεριάς έχει ξεραθεί & για να ξαναανθίσει θέλει πότισμα. Και αυτό το δέντρο ποτίζεται μόνον με αίμα.
Εμπρός λοιπόν στον μεγάλο του Γένους ξεσηκωμό, με φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους. Φτάνει πιά η ξευτίλα. Για Χριστό & Πατρίδα.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου