Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Λύθηκε το μυστήριο του χαμένου αεροπλάνου

Eπί τέλους θετική εξέλιξη στο μυστήριο του χαμένου αεροπλάνου!!!
Γράφει ο Δ. Βουλγαρίδης

Από έγκυρες πηγές διέρρευσε η πληροφορία ότι το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στα χέρια ομάδας η οποία είναι ειδική στις εξαφανίσεις.

Η συγκεκριμένη ομάδα κατέλαβε το πιλοτήριο του αεροπλάνου εμφανιζόμενη ως πλήρωμα του σκάφους και κανένας από τους υπευθύνους στο αεροδρόμιο δεν κατάλαβε τίποτα.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στις εξαφανίσεις, με αποτέλεσμα ότι βάζει στόχο να μη ξαναβρίσκεται ποτέ. Πρέπει να σημειωθεί ότι είδη κατηγορείται για πληθώρα εξαφανίσεων, τις οποίες πραγματοποιεί πάντα με απόλυτη επιτυχία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ήδη έχει εξαφανίσει μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές, καταθέσεις, θέσεις εργασίας, λίστες καταθετών στην Ελβετία (Λίστα Λαγκάρντ) και ακόμα, την εθνική ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και την δημόσια περιουσία μιας ολόκληρης χώρας.

Η δράση της ομάδας είναι γνωστή στις δικαστικές αρχές και ήδη κάποια μέλη έχουν συλληφθεί και βρίσκονται στις φυλακές.

Ειδικοί, που έχουν μελετήσει την δράση της συγκεκριμένης ομάδας, τονίζουν ότι αν δεν καταφέρει να την εξαφανίσει ο λαός, υπάρχει σοβαρός κίνδυνός τελικά η ομάδα να εξαφανίσει και το λαό.

Δ. Βουλγαρίδης

http://olympia.gr/2014/03/20/%CE%BB%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB/#more-378305 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου