Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ελλάδα-Ρωσία

Η μεγάλη ευκαιρία
 Εχω ξαναπεί ότι η Ελλάδα κρατάει τον Πλανήτη στα χέρια της. Σήμερα με τις εξελίξεις με την Ουκρανία & τα τεκταινόμενα στον Αραβικό κόσμο & την Τουρκία παρουσιάζεται μιά μοναδική ευκαιρία, για ν΄αλλάξει όλο το στάτους του Πλανήτη.
Κατ΄αρχήν οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας πρέπει να ελευθερώσουν την Χώρα εδώ & τώρα άμεσα, στέλνοντας & τους 300 της Βουλής στο Γουδί. Στην συνέχεια ανοίγει ο δρόμος για απόσχιση από ΝΑΤΟ & Ε.Ε. με μονομερή διαγραφή του χρέους, εκδίωξη της Τρόϊκας & επιστροφή στην Δραχμή, με επαναλειτουργία του Εθνικού Νομισματοκοπείου.
Από θέση ισχύος ανοιχτά & χωρίς προσχήματα, τίθεται η Ελλάδα & οι Ενοπλες Δυνάμεις της στο πλευρό των Ρώσων. Οχι γιατί εξιδανικεύω τους Ρώσους, ούτε ότι συμφωνώ με την ευλογία των Πυρηνικών τους. Αλλά γιατί εκεί είναι το συμφέρον μας.
Αμέσως ισχυροποιείται η Ρωσία, αφού μιά τέτοια κίνηση, θα προκαλούσε την διάλυση της Ε.Ε. & την κατάρευση μιά ώρα αρχίτερα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα θα αποδυνάμωνε δραματικά την υπό διάλυση Τουρκία, αφού θα έδινε έναυσμα στους Ρώσους να περάσουν τα στενά, εξαλείφοντας από τον χάρτη τους Σελτζουκομογγόλους Τούρκους & απαλλάσοντας την Ευρώπη & τον Αραβικό κόσμο από αυτούς.
Τα συμφέροντα του Αραβικού κόσμου αυτόματα, συντάσονται στο πλευρό των Ρώσων & της Ελλάδας & αποκτούμε ενεργειακή αυτονομία, στριμόχνοντας άσχημα το Ισραήλ, του οποίου οι σχέσεις ήδη κλειδωνίζονται με τους Αμερικανούς.
Σε μιά τέτοια εξέλιξη κανείς δεν θα τολμήσει να πειράξει Ελλάδα, Ρωσία, αφού μαζί με ττον Αραβικό κόσμο, θα αποτελούμε ένα αήτητο μπλοκ. Η συνέχεια θα είναι εύκολο να καθοριστεί, αφού & οι Κινέζοι έχουν πάρει θέση.
Αλλωστε οι πνευματικοί δεσμοί Ελλήνων Ρώσων είναι ισχυροί εδώ & μιά χιλιετία. Από εμάς λοιπόν εξαρτάται & καλό θα είναι να αφήσουμε κατά μέρος τις ανόητες "προφητείες", περί μαρμαρωμένων βασιλιάδων & να παρακολουθούμε απαθείς, περιμένοντας βλακωδώς την εκπλήρωσή τους, αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω, ή από κάτω & άλλα φούμαρα.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας από τους Ελληνες Αξιωματικούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων, οι οποίοι ορκίστηκαν στο Σύνταγμα & την Δημοκρατία & υπακούνε σε περιφερόμενο θίασο, που έχει κατακουρελιάσει το Σύνταγμα & την Δημοκρατία.
Κύριοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Γράψτε Ιστορία.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου