Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Εβραίοι. Ενας τραγικός Λαός

Μισητοί & αξιολάτρευτοι. Ο εκλεκτός Λαός του Θεού.

Είναι σε όλους γνωστό ότι για τα δεινά που σήμερα υφίσταται η ανθρωπότητα, υπεύθυνοι είναι οι Εβραίοι, όχι σαν Λαός αλλά σαν Σιωνισμός, το οποίο μεθερμηνευόμενο, σημαίνει Εθνικιστική Ηγεσία.
Μέσα από τις ιστορικές καταγραφές προκύπτει ότι αυτοί είναι ο αρχαιότερος Λαός πάνω στον Πλανήτη. Οι άμεσοι προπάτορές τους, ήταν εκείνοι που συνομίλησαν με τον Θεό, & στους οποίους αποκαλύφθηκε η Αλήθεια.
Αυτοί είχαν την ευλογία να επιλεγούν ώστε βιολογικά να σαρκωθεί ο Υιός του Θεού ο Χριστός τον οποίο δεν δέχθηκαν. Το μένος τους προκειμένου να επιτύχουν την Σταύρωση του Χριστού, εκείνου δηλαδή που είχε το Χρίσμα, μαρτυρεί, ότι συνειδητά έγιναν Θεομάχοι, αφού στην προσπάθειά τους να βρούν κατηγορία, δεν έβρισκαν & τελικά κατάφεραν τον Πιλάτο απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στον Καίσαρα, να δεχτεί την γελοία κατηγορία της "προδοσίας προς την Ρώμη", αφού ο Ιησούς ανακήρυξε τον εαυτό του Βασιλέα των Ιουδαίων. Αυτή η κατηγορία ήταν εκείνη που γράφτηκε στην ταμπέλα που κρέμασαν πάνω στον Σταυρό. Ι.Ν.Β.Ι. Ιησούς Ναζωραίος, Βασιλεύς Ιουδαίων. Και ενώ οι Εβραίοι στέναζαν κάτω από την Ρωμαϊκή μπότα & εκλιπαρούσαν τον Θεό για απελευθέρωση, στην περίπτωση του Χριστού με περίσια υποκρισία, προκειμένου να εκμαιεύσουν την θανατική του ποινή, δήλωσαν πλήρη υποταγή στον Καίσαρα μη αναγνωρίζοντας κανέναν άλλον ως Βασιλέα τους ή μη τον Καίσαρα.
Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι η εκτέλεση του Χριστού είναι η μοναδική στην Παγκόσμια Ιστορία, που έγινε με αθωοτική απόφαση του Δικαστή του Πιλάτου, που ανακοίνωσε δημόσια ότι νίπτει τα χέρια του από το αίμα του αθώου τούτου. Και το ακόμη τραγικότερο είναι ότι οι Εβραίοι ως όχλος πλέον, αυτοκαταράσθηκαν αναφωνώντας "Το αίμα αυτού επί των κεφαλών ημών & επί των κεφαλών των παιδιών μας & των παιδιών των παιδιών μας".
Ανατριχιαστικό αυτό που ζήτησαν & ανατριχιαστικά τραγικό αυτό που τους δόθηκε. Είναι ο μοναδικός Λαός στην Ιστορία που έμειναν χωρίς Πατρίδα επί 2000 χρόνια από το 70μΧ που ο Τίτο κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ, μέχρι το 1947 που επανιδρύθηκε το Κράτος του Ισραήλ. Ακόμη & σήμερα δεν έχουν Ναό & Ιερείς να τελέσουν την λατρεία τους στον Θεό & περιμένουν τον μεσία τους που θα χρήσει το Ιερατείο τους & θα ανοικοδομήσει τον Ναό τους.Είναι σαφές ότι ή θυσία τους σταμάτησε, επειδή ο ίδιος Θεός δεν μπορεί να δέχεται δύο ειδών θυσίες. Και αφού τελείται η αναίμακτη Θυσία στους Χριστιανικούς Λαούς, δεν μπορεί να τελείται & θυσία ζώων στον Ναό του Σολομώντα, η ανακατασκευή του οποίου εμποδίστηκε με θαυμαστό τρόπο, όταν επιχειρήθηκε επί Ιουλιανού του Παραβάτη, όπως έχει καταγράψει ο Εβραίος Ιστορικός Ιώσηπος.
Ολα αυτά τα χρόνια περιπλανώμενοι σε όλα τα μήκη & τα πλάτη της γης, αντιμετώπισαν τον κατατρεγμό & τους ανελέητους διωγμούς από όλους τους Λαούς, εκτός από τους Ελληνες οι οποίοι πάντα τους έβλεπαν με συμπάθεια & ευλάβεια, επειδή ο ίδιος ο Χριστός που θανάτωσαν είπε ότι λίγο πριν από το τέλος, ο περιούσιος Λαός του θα αναφωνήσει: "Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν, Ονόματι Κυρίου". Δεν λησμονούν οι Ελληνες ότι η Σωτηρία τους προήλθε από αυτόν τον Λαό, βιολογικό τέκνο του οποίου είναι ο Χριστός.
Η Ιστορία πλησιάζει στο τέλος της. Αφού κάνουν & την τελεευταία τους ανομία, αποδεχόμενοι τον άνομο, υιό της απωλείας, το βδέλυγμα της ερημώσεως, εν τω ιδίω ονόματι, τότε θα καταλάβουν σύμφωνα με τα αναλοίωτα λόγια του Χριστού Ιησού, θα επιστρέψουν & θα αναφωνήσουν: "Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου".
Ας καταλάβουμε λοιπόν & εμείς & αυτοί ότι ο Θεός που γνωρίζουμε, είναι ο ίδιος & οι Λαοί μας, αυτοί οι Λαοί των άκρων του ύψους & του βάθους, επιλέχθηκαν από τον ίδιο τον Θεό για την πραγμάτωση του σχεδίου του & την Σωτηρία του Ανθρωπίνου Γένους & την ολοκλήρωση της Δημιουργίας, με την τελική & αμετάκλητη καταστροφή του κακού.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου