Τρίτη 8 Απριλίου 2014

4/08/2014 --San Antonio, TX -- Weather Modification via RADAR pulse / "H...

Το HAARP & οι γυαλαντζί "θεοί"
Σε πλήρη δραστηριότητα βρίσκεται το υπερόπλο HAARP ασχολούμενο δήθεν με την κλιματική αλλαγή & την επίδραση στον καιρό, σύμφωνα με τα κέφια των υπερφύαλλων "επιστημόνων" που το παίζουν ντε & καλά θεοί.

Εμείς να θυμίσουμε τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα στις ΗΠΑ,την Βρετανία αλλά & αυτά που ανησυχούν τους επιστήμονες σχετικά με τον Ειρηνικό ωκεανό, την περιοχή που ονομάζουν "Δαχτυλίδι της φωτιάς" & που περικλείεται από τις ακτές της Δυτικής Αμερικής, & της Ανατολικής Ασίας, μια περιοχή υψηλής σεισμικότητας, για την οποία οι επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι βρίσκεται υπό αφύπνιση, με κίνδυνο ντόμινο ενεργοποίησης ρηγμάτων σε όλο τον Πλανήτη.

Να θυμίσουμε επίσης, το χτύπημα στην Σελήνη με πύραυλο πριν από μερικά χρόνια, δήθεν για να δουν αν υπάρχει νερό,τον σεισμό στην Φουκοσίμα, που σε συνδιασμό μετακίνησαν τον άξονα του Πλανήτη κατά 25 μοίρες, τα όσα έλεγαν πριν από 20 χρόνια για την τρύπα του όζοντος & την ανάγκη μετακίνησης της τροχιάς της Γης κατά 50 χιλιόμετρα, το πρόγραμμα "γαλάζια δέσμη" που είχε παρουσιαστεί από την εποχή του Ρήγκαν, τους αεροψεκασμούς που οργανωμένοι κύκλοι αμφισβητούν, (δυστυχώς μεταξύ αυτών & πιλότοι, ερασιτέχνες & επαγγελματίες), & τα όσα είχε πει ο Χαρδαβέλας πριν από χρόνια στην εκπομπή του για την γαλάζια δέσμη & το σόου που ετοιμάζουν στον ουρανό, με εμφάνιση ολογραμμάτων. Τώρα αν όλα αυτά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους & αποτελούν προϊόν συνωμοσιολογίας, "ού με πείσεις, καν με πείσεις".

Η εξέλιξη του σχεδίου των "Γυαλαντζί θεών" βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αλλωστε πρέπει να ενθρονίσουν τον Βασιλιά τους τον Γουϊλυ "εν πάσει απάτη & τέρασι ψεύδους". Μέχρι να προκαλέσουν την Παρουσία του Αληθινού Χριστού του Θεού για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Μια & καλή. Οριστικά & αμετάκλητα. 

Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου