Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Λεηλασία & καταστροφή

Η Πολιτική της καμένης γης
 Τα βιβλιάρια υγείας ασφαλισμένων του Δημοσίου, έληγαν τέλος Μαρτίου. Είχαν πει ότι αρχές Απριλίου θα εθεωρούντο ηλεκτρονικά με άγνωστη φόρμα. Με το πολυνομοσχέδιο της Κυριακής, καταργούν τον ΟΠΑΔ Οργανισμό Ασφαλισμένων του Δημοσίου, πετάνε τους υπαλλήλους στον δρόμο, δεν ανοίγουν την νέα φόρμα θεώρησης των βιβλιαρίων, & δίνουν παράταση μέχρι τον Σεπτέμβρη, που θα ενταχθούν στο ΙΚΑ!!!, οπότε θα ανοίξει η νέα φόρμα. Πιθανή εποχή ενθρόνισης του Παγκόσμιου Ηγέτη.
Καίνε, λεηλατούν & καταστρέφουν ότι βρούν μπροστά τους. Δεν υπάρχει τομέας που να άφησαν ανέγγιχτο. Η πολιτική της καμένης γης. Και αυτός ο τρισάθλιος Λαός με την συνειδητότηταα χρυσόψαρου, πάει να ψηφίσει αυτοδιοικητικούς, κάνει αντιπολίτευση, νομιμοποιώντας τους εμπρηστές της Ελλάδας. Είναι σαν να κάνει γιουρούσι ο Ιμπραήμ & εμείς να του "αποδεικνύουμε" ότι δεν είναι σωστό. Αντί να πάρουμε τα τουφέκια, τους ανεχόμαστε να στείνουν τα εκλογικά τους μαγαζάκια, ανάμεσα στα σπίτια μας, & να φιγουράρουν τις εγκληματικές τους φυσιογνωμίες, σε προεκλογικά ποστ, που πληρώνονται από τα δικά μας χρήματα. Λες & έχουμε Δημοκρατία, αντί οι φάτσες τους να φιγουράρουν σε προκυρήξεις επικύρηξης.
Η ψευδεπίγραφη λειτουργία της Πολιτείας-Κράτους, στηρίζεται στην συνειδητότητα χρυσόψαρου, που κουβαλάει αυτός ο Λαός, που τους ανέχεται να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Τα θύματα προσκυνούν τους φονιάδες τους. Τους φοβούνται & δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν, ότι πρέπει η επανάσταση να ξεκινήσει από τους αυτοδιοικητικούς, που δεν πρέπει να τους αφήσουμε μέρος να διαβούν.Και καλά αυτούς που λένε ότι αντιπολιτεύονται, να καταλάβω ότι εξαπατούν. Αλλά τους εκπροσώπους των φονιάδων;
Πίστευα ότι στις μικρές κοινωνίες της Ελληνικής υπαίθρου, δεν θα κατόρθωναν να εισχωρήσουν. Δυστυχώς όμως άλλωσαν κάθε εστία, κάθε γωνιά. Κατάφεραν να σαπίσουν τα πάντα.
Τα δάνεια στους αγρότες, άλλωσαν προσωπικότητες & συνειδήσεις. Οι συνεταιρισμοί, καπέλωσαν το φρόνημα. Τα χωριά αντί να αποτελούν πυρήνες πνευματικής αντίστασης, μετατράπηκαν σε θέατρο ρουφιανιάς, που οι μισοί οι "καλοί" κατατρέχουν τους άλλους μισούς. Οπως τότε στην Γερμανική κατοχή, όπως τότε, το 1981 με τα πράσινα & γαλάζια καφενεία που έφτιαξε ο "προοδευτικός" Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρόβα τζενεράλε της σημερινής κατάντιας. Οι σύλλογοι & οι παραθρησκευτικές οργανώσεις, δημιουργήματα της τότε δήθεν "αλλαγής", σήμερα κάνουν την δουλειά τους. Δεξιοί, αριστεροί, πασόκοι, από την μιά μεριά της ρουφιανιάς, & το ίδιο & από την άλλη των παρακατιανών, που κάθονται φοβισμένοι & εκλιπαρούν για την ζωή τους, πουλώντας την ψυχή τους στον Διάβολο όλοι.
Το πείραμα του βάτραχου πέτυχε. Το νερό πλέον είναι καυτό & ο βάτραχος ανήμπορος ν΄αντιδράσει. Αποκοιμήθηκε στην ηδονή του χλιαρού νερού. Λίγο πριν ξεψυχήσει, θα του δοθεί η δήθεν ευκαιρία της δροσιάς. Μόνο που το δροσερό νερό θα είναι δηλητηριασμένο, με την ψηφιακή οικονομία & το χάραγμα του Παγκόσμιου Ηγέτη. Και τότε, θα πεθάνει μιά & καλή. Αυτός είναι ο στόχος. Ομως οι επιλογές μας ανήκουν.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου