Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το Ελληνικό Κράτος & οι Ελληνες Πολίτες

Ο Σεβασμός προς το Κράτος

Ο σεβασμός & η υπακοή των Ελλήνων πολιτών στο Ελληνικό Κράτος, είναι αυτονόητη υποχρέωση & καθήκον.
Επειδή πολλά γράφτηκαν & λέγονται από ύποπτους κύκλους σχετικά με την αντίσταση που οι Ελληνες κάνουν σήμερα, ενάντια στους Εθνικούς Προδότες της Ελλάδας, πρέπει να ξακαθαρίσουμε μερικά πράγματα.


Οταν οι πρόγονοί μας αντιστέκονταν στους ανά τους αιώνες κατακτητές της Χώρας μας,, υπήρχε ένοπλη κατοχή.
Αυτό που γίνεται σήμερα, είναι η χειρότερη & αηδέστερη κατοχή της Ελλάδας από επίορκους Ελληνες κατ΄όνομα, που έχουν ιδιοποιηθεί την "Αυθεντία του Κράτους" & βαφτίζουν όλους τους Ελληνες Πατριώτες, ως εχθρούς του Ελληνικού Κράτους, & της Ελληνικής Δημοκρατίας, διαδίδοντας ψευδώς ότι οι πολίτες που αντιστέκονται κατά των Προδοτών της Κυβέρνησης στρέφονται δήθεν κατά του Κράτους & άρα διαπράτουν αδίκημα.Λοιπον να τους πληροφορήσουμε όλοι εμείς & εγώ προσωπικά ότι. Σεβόμαστε & τιμούμε το Ελληνικό Κράτος & την Ελληνική Δημοκρατία, η οποία καταξευτελίστηκε από τους επίορκους Αξιωματούχους της Κυβέρνησης, οι οποίοι ξεπούλησαν την Χώρα & εξαθλίωσαν τους Ελληνες. Δεν είναι αυτοί το Ελληνικό Κράτος.
Η Ελληνική Δημοκρατία προστατεύει τους πολίτες της & την ιδιοκτησία τους. Οι Ελληνες πολίτες συνεισφέρουν στο Κράτος ανάλογα με τις δυνατότητές τους & όχι δυσανάλογα, εξαθλιούμενοι & διαπομπευόμενοι.
Οι Ελληνες Πολίτες, έχουν υποχρέωση να προστατέψουν το Σύνταγμα αντιστεκόμενοι με κάθε μέσον, ενάντια σε αυτούς τους επίορκους προδότες, της Κυβέρνησης, που το κατέλυσαν με την βία, εφαρμόζοντας το άρθρο 120 αυτού.
Δεν αναγνωρίζουμε λοιπόν αυτούς οι οποίοι έχουν προκαλέσει Συνταγματική εκτροπή & εκτροπή από την Δημοκρατία. Και αυτά δεν τα λέω εγώ τα λέει ο έγκριτος Συνταγματολόγος Κασσιμάτης, & άλλοι Συνταγματολόγοι, τα λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα λέει όλη η Ελλάδα.

  • Διογκώθηκε το χρέος από την ΕΛΣΤΑΤ με πλαστογραφία την οποία απεκάλυψε η Ζωή Γεωργαντά.
  • Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός της Χώρας, πήγε στην Ρωσία, όταν οι Ρώσοι πρόσφεραν δάνειο με 2%, & μιλούσε στον Πούτιν για οικολογικά θέματα. Οταν τον ρώτησε ο Πούτιν τι ήρθες να κάνεις εδώ; δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια. Στην συνέχεια από το Καστελόριζο, ανακοίνωσε την ενεργοποίηση του "μηχανισμού στήριξης" από το ΔΝΤ, με τις σημερινές συνέπειες.
  • Υπέγραψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μιά δανειακή σύμβαση στην οποία εκχωρούν την Εθνική κυριαρχία, σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο (βλέπε Κασσιμάτης) & η οποία δεν πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων. Από αυτήν απορρέουν τα μνημόνια.
  • Τρεις (3) φορές το ΔΝΤ δημόσια είπε ότι έκαναν λάθος με την Ελλάδα γιατί τους ξέφυγε ένας δείκτης, με συνέπεια την καταστροφή της Χώρας. Αυτοί όμως επιμένουν να συνεχίζουν να εφαρμόζουν την λάθος συνταγή, αντί να το εκμεταλευτούν & να προχωρήσουν σε μονομερή διαγραφή του χρέους.
  • Δεν διεκδίκησαν τις Γερμανικές αποζημιώσεις για το κατοχικό δάνειο & τις Γερμανικές καταστροφές, καθώς & τον συμψηφισμό τους με το δήθεν χρέος.
  • Την ώρα που ο Λαός μας πεινάει, σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας έχει στηθεί χωρός δισεκατομυρίων σε κατασκευές πεζοδρομίων που δεν χρειάζονται.
  • Ενώ μπορούν, δεν προχωρούν σε μονομερή διαγραφή του χρέους & τιτλοποίηση των κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου.
  • Διέλυσαν την Διοίκηση & τις παροχές του Ελληνικού Κράτους, νομοθετώντας την ανομία & κοροϊδεύουν τον κόσμο, εξαπατώντας τους πολίτες περί ανάπτυξης.
  • Το Ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε την Τρόϊκα αλλά οι Ελληνες Ευρωβουλευτές δεν την καταδίκασαν. Και πολλά άλλα.
Και μετά από όλα αυτά, τα απίστευτα αντισυνταγματικά & παράνομα, κάποιοι είπαν εμένα απίστευτο επειδή αρνήθηκα να αναγνωρίσω τους προδότες.
Δεν είστε εσείς κύριοι το Ελληνικό Κράτος, αλλά οι ειδεχθείς προδότες του. Εμείς οι άδολοι Ελληνες Πατριώτες, σεβόμαστε & τιμούμε την Ελληνική Δημοκρατία & την Σημαία μας. Και θα την ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας να είστε βέβαιοι. Και θα συνεισφέρουμε στην Πατρίδα μας όταν ελευθερωθεί, όπως το κάναμε τόσα χρόνια. Γιατί δεν είμαστε ουτε τρομοκράτες, ούτε άνομοι. Νοικοκυραίοι είμαστε που μας καταντήσατε διακοναρέους. Γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Διαβάστε λίγο ιστορία.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου