Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ο Ελέφαντας & οι αποδείξεις περί του αντιθέτου.

Οι διαφορές
Το να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι ελέφαντας, είναι σχετικά εύκολη υπόθεση, καθ΄όσον οι διαφορές ανθρώπου-ελέφαντα, είναι αρκετά ευδιάκριτες. Επιτυγχάνεται δε, με δύο τρόπους:
1. Μέ την φυσική παρουσία του, των, κατηγορουμένων
2. Με την παρουσίαση στοιχείων, φωτογραφιών & άλλου υλικού από προγενέστερες περιόδους της ζωής που αποδεικνύουν ότι ούτε στο παρελθόν κάποιος ήταν ελέφαντας ή έπαθε κάποια μετάλλαξη ελεφαντοφάνειας.
Οταν οι κατήγοροι παρ΄όλα αυτά επιμένουν στην περί ελέφαντα άποψή τους, τότε υπάρχουν δύο επιλογές.
1. Η ο περί ού ο λόγος το δέχεται γιατί κουράστηκε, με ότι αυτό συνεπάγεται,
2. Η καταλογίζει στους επιμένοντες, δόλο & σκοπιμότητα, εκτελώντας γενικό ξεβράκωμα.
Προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της παραδοχής περί ελεφαντοποίησης, οι κύκλοι των σκοτεινών δωματίων των ανά την Ελλάδα 75 Μασονικών στοών, εκπαιδεύονται σε μεθόδους αποκρυφιστικές τις οποίες εφαρμόζουν & οι οποίες ονομάζονται σκεπτομορφές & ισχυρότατοι ψυχοβολισμοί. Αυτό συμβαίνει στο γενικότερο ανοσιούργημα το οποίο συντελείται στην Ελλάδα περί της δήθεν οικονομικής κρίσης, αλλά & ενάντια στον καθένα  "επικίνδυνο" αντιδραστικό ξεχωριστά.Παρ΄όλα αυτά, οι διαφορές μεταξύ ελέφαντα-ανθρώπου, παραμένουν σχετικά ευδιάκριτες.
Ετοιμαστείτε για το ξεβράκωμα λοιπόν,..."κύριοι" & "κυρίες", όσοι ασχολείστε με τις παραπάνω "ευγενείς" ασκήσεις του πνεύματος σε βάρος του Λαού μας & των άδολων Πατριωτών.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου